Otthon

Pizzakemence is van álmaink miniházában

Aprónak tűnik, mégis kényelmesen elfér benne egy pár, ráadásul a felszereltsége is igen exkluzív.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek napjainkban az apró házak, a kivitelezőknek pedig fájhat a fejük, hogyan tűnjenek ki termékükkel a tömegből, hogyan alkossanak valami igazán maradandót és egyedit.

Egy amerikai házaspárnak gyakorlatilag hibátlanul sikerült vennie az akadályt, Gypsy Mermaid (Cigány Hableány) névre keresztelt otthonuk bája és hangulata ugyanis magával ragadó.

Roberta és Rebekah Sofia a floridai Ocklawaha városában építette fel saját házát. Mindkettőjüknek volt korábbról tapasztalata az építészet és a design terén, ami a végeredményen vissza is tükröződik.

A ház külső burkolata máris különlegességnek számít, de a belső tér kialakítását például európai és bohém példák ihlették.

A konyhába lépve elénk tárul egy csodálatos pizzasütő, a mennyezeten íves gerendák fokozzák a hangulatot. A hálótérbe vezető lépcsőn egy faágba kapaszkodva juthatunk fel, és természetesen nem maradhattak el a praktikus, helytakarékos beépített szekrények sem a lépcsőfokok alatt.

És akkor még nem is említettük az étkezőben található csinos csillárt és a bútorok csipkés díszletét. A fotók alighanem magukért beszélnek.

Galéria
Fotó: Tiny House Swoon
Gombaház lett 2017 díjnyertes nyári lakja Angliában
A Cupriol nevű angol építőipari cég ebben az évben is meghirdette az év különleges építménye versenyt nyolc kategóriában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik