Otthon

Elképesztő játszóházat épített kislányainak az apuka

Ha valaki ránéz a fenti fotóra, valószínűleg azt gondolhatja, hogy a nagy tornáccal, rusztikus bejárati ajtóval és virágtartók sokaságával felszerelt házikó valakinek az otthona, pedig igazából csak két szerencsés michigani kislány kerti játszóháza látható rajta.

Adam Boyd az elmúlt hónapokban azzal töltötte a hétvégéit, hogy felépítse gyermekeinek – az ötéves Averynek és a kétéves Violetnek – ezt a kétemeletes erődítményt. Az apa – aki egy építészeti cég elnöke – felhasználta minden tudását a ház megalkotásában, és most azt tervezi, hogy más családok birtokán is megcsinálja ugyanezt.

A több mint hét méter magas játszóház kertjében csúszda, mászófal és hinta is van, bent pedig minden adott, amiről egy gyerek valaha is álmodott, ráadásul a barátok és szülők is kényelmesen elférnek benne.

Fotó: Facebook

Ha a szerelem egy épület lenne, így építettem volna meg. Íme a kis hercegnőimnek épített játszóház

– írta a Facebookon a méltán büszke apuka.

Az építmény óriási népszerűségre tett szert a közösségi médiában, a posztot néhány nap alatt közel ötvenezren osztották meg.

Köszönhetően a rengeteg pozitív visszajelzésnek, Adam új céget alapított, amin keresztül hasonló játszótereket húz majd fel családoknak.

Mint mondta, a projekt legjobb része az volt, hogy sok időt tölthetett együtt kislányaival, akiknek most már tökéletes helyük van a teapartikra, ruhapróbákra és a kikapcsolódásra.

Eleinte sok ember, köztük barátaim és családtagjaim is azt mondták, hülye vagyok, hogy belevágtam, de nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. Boldoggá tesz, ahogy látom őket játszani, és hogy velük játszhatok benne. Minden centet megért, és meg is fog az idők végezetéig

– fogalmazott.

Fotó: Facebook

(ABC News)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik