Mobil

Képek árulkodhatnak egy titokzatos Tesla-mobilról

Ahogy az mobil rovatunkból is feltűnhet, minden hétre jut valami érdekesebb okostelefonos szivárgás, ám az alábbiakban taglalt kép minden más friss pletykánál összezavaróbb. A mobilipari szivárgások internetes Mekkáján, a SlashLeaksen megjelent képek szerint egy Quadra kódnevet viselő Tesla-telefon lehet készülőben, legalábbis erre utalhat az, hogy a rejtélyes készülék hátlapi paneljén az elektromosautó-gyártó logója díszeleg.

A felvételen nem maga a mobil, hanem egy elő- és hátlapi panel látható, aminek a kialakítása lényeges dolgokat árul el azzal kapcsolatban, hogy milyen készülékre szánhatják. Az előlapi rész formája arra utal, hogy egy iPhone X-re erősen hajazó eszközt borítana be, hiszen ott van rajta a hely a benyúló szenzorszigetnek, és a kijelző-készüléktest arány is magas lehet a vékonyan futó kávarész miatt. A hátlap borítása horizontálisan kialakított duálkamera-rendszerről árulkodik, a felület nagy részét pedig beborítja a Tesla-logó.

Forrás: SlashLeaks

A nagy kérdés, hogy a telefonos tartozék tényleg egy Tesla által fejlesztett mobilhoz kapcsolódik, vagy hogy a Tesla egy gyártóval lépett-e partnerségre valamilyen Special Edition mobil nyomán. Utóbbi azért nem lenne meglepő, mert a Huawei-nek is ott vannak például a Porsche Design modelljei, illetve az Oppo is adott ki már Lamborghinivel együttműködésben variánst. Ennek nyomán a Teslával is történhet simán valami hasonló.

Ám ahogy a BGR is megjegyzi, az okostelefonos kiegészítőt akár 3D nyomtatással is készíthette valaki otthon, így lehet hamis hírverés is.

Mindenesetre figyeljük Elon Musk tweetjeit, hátha egy Tesla telefonnal viccel a közeljövőben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik