Nagyvilág

Elnézést kért a lepedofilozott hős búvártól Elon Musk

Miután sikerült teljesen hülyét csinálnia magából, most bocsánatot kért a barlangban rekedt thaiföldi gyerekek kimentésében főszerepet vállaló búvártól a Tesla vezérigazgatója, Elon Musk.

A múlt heti bravúros mentőakciót megelőzően Musk felajánlotta, hogy egy miniatűr tengeralattjárót bocsát az önkéntesek rendelkezésére, hogy egyszerűsítse a bajba jutott fiatalok kiszabadítását. A szerkezetet el is szállították Thaiföldre, de végül nem vetették be.

Sokan, köztük az ott élő brit tapasztalt barlangi búvár, Vernon Unsworth is azt állította, hogy az egész csak egy PR-fogás volt a milliárdos üzletembertől, nem használható a szerkezet azon a helyen, Musk erre úgy felháborodott, hogy a Twitteren lepedofilozta a búvárt.

A szemünk előtt csavarodik be Elon Musk
A Tesla és a SpaceX vezérigazgatója pedofilnak nevezett egy brit búvárt, akinek kulcsszerepe volt a barlangban rekedt thaiföldi gyerekek kimentésében. Musk az utóbbi hónapokban egyre többször fakad ki a Twitteren, miközben a befektetők türelme vészesen fogy.

A hős búvár nem hagyta annyiban, belengette, hogy beperli Muskot. Erre a Tesla vezére ma sűrű elnézések között azt írta a Bloomberg híre szerint, hogy hibázott, elnézést kér a búvártól, korábbi szavait pedig a harag szülte.

Annyira mégsem engedte el a történetet Musk, mert a Twitterre írt bocsánatkérésében azzal is indokolta a haragját, hogy néhány igaztalan dolgot állított róla a búvár, és az is rosszul esett neki, hogy a búvár azt tanácsolta neki, létesítsen szexuális kapcsolatot a mini-tengeralattjárójával, pedig azt kedvességből építtette a mentőcsapat számára.

(Kiemelt kép: fotó: MTI)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik