Mobil

Mostantól zombikat is láthat a fürdőkádjában

Ugyan a Pokémon Go körüli láz lecsengett egy ideje, ez nem azt jelenti, hogy kiterjesztettvalóság-játékok műfaja többé már ne lenne érdekes. A Next Games stúdió a The Walking Dead című képregény és tévésorozat élőholtakkal teli univerzumát hozta el egy mobiljátékban úgy, hogy a virtuális és a valódi világot keveri.

Az AR-játékok többsége a Pokémon Go nyomán a jól bevált, tárgygyűjtögetős-felfedezős játékmenetet követik, ám a frissen megjelent The Walking Dead: Our World felrázza ezt a formulát azzal, hogy bár ugyanúgy kell bóklászni nyersanyagok után, nem a gyűjtögetés a fő feladat. Zsebszörnyek helyett fertőzött járkálókkal találkozunk majd, akiket le kell darálnunk, így a kihívást az adja, hogy minél pontosabban célozzunk.

A videó alapján elég furcsa lesz látni, ahogy a játékosok hadonásznak az utcán.

A fejlődés során egyre jobb fegyvereket és új társakat kapunk, köztük a The Walking Dead szereplőit is feloldhatjuk. Nem is lenne igazi a móka, ha egyedül kéne megküzdenünk minden szörnyűséggel, kooperatív módban barátainkkal és idegenekkel is csoportosulhatunk egy kis zombiölésre.

A program ingyen letölthető androidos és iOS-es eszközökre is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik