Mobil

Itt vannak a Nokia új olcsó mobiljai

A HMD Global idén már bemutatta a pénztárcakímélő, középkategóriás Nokia 6-ot, most pedig még több olcsó készülékkel bővíti büdzsételefonos vonalát, méghozzá a Nokia 5,3,2 modellek frissített változataival. A Moszkvában bemutatott, év folyamán megjelenő Nokia 2.1, Nokia 3.1 és Nokia 5.1 az alapmodellek erősebb kiadásainak szánják, köszönhetően a fejlettebb kameráknak és a nagyobb kijelzőknek.

A Nokia visszahozza a mobilt, amiről sokan csak álmodozhattak
Ismét kapható lesz a Mátrixból ismert kicsúsztathatós 8110-es, de persze más meglepetésekkel is készült a HMD Global.

A legjelentősebb frissítések közt kiemelhető, hogy a Nokia 3.1 és a Nokia 5.1 a Nokia 7 Plushoz hasonlóan 18:9-es képaránnyal érkezik. Előbbiben továbbra is a MediaTek chipje dolgozik, és ezt pakolják bele a Nokia 5.1-be is, ami számottevő teljesítménybeli növekedést tesz lehetővé.

NOKIA 5.1

A 2.0 GHz-es MediaTek Helio P18 nyolcmagos processzorral a Nokia 5.1 az előző generációhoz képest 40 százalékkal gyorsabbá vált, írja a cég közleménye. A hátlapi kamera immáron 16 MP-es, helyzetfelismerővel és autófókusszal látták el. Az ujjlenyomatolvasó átkerült a készülék hátuljára.

Forrás: HMD Global

Három színben: réz, sötétkék és fekete, kétféle memória/tárhely változatban (2GB/16GB és 3GB/32GB), várhatóan 54 990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető nyár végétől.

NOKIA 3.1

A HMD közleménye szerint a Nokia 3 volt a márka legsikeresebb modellje, a frissített vonalban ez lesz a legolcsóbb darab. Az elődhöz képest 50 százalékos teljesítménybővülést kínál a nyolcmagos MediaTek 6750 chipset, hátulra pedig 13 MP-es, autófókuszos főkamera került.

Forrás: HMD Global

Három színben érkezik: kék/réz, fekete/króm és fehér/vas kombinációkban, a hazai boltokban várhatóan 54 990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz elérhető nyár végétől.

NOKIA 2.1

A Nokia 2.1 kétnapos üzemidővel, 5,5 hüvelykes HD kijelzővel és sztereó hangszórópárral érkezik az előlapon. A másik két mobilnál masszívabb, 4000 milliamperórás aksit kap, valamint 5 MP-es előlapi és 8 MP-es, autófókuszos főkamerát.

Forrás: HMD Global

Az új Nokia 2.1 három fémes színvariációban lesz elérhető: kék/réz, kék/ezüst és szürke/ezüst. A hazai boltokban várhatóan 39 990 forintos ajánlott fogyasztói áron lehet megvásárolni nyár végétől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik