Mobil

Így néz ki az aranyszínű iPhone X, amit nem lehet megvenni

Az amerikai Szövetségi Távközlési Bizottságnak benyújtott egyik dokumentumból derült ki, hogyan fest az aranyszínű iPhone X, amit egyelőre még nem adott ki az Apple – és kérdéses, hogy fogja-e egyáltalán.

A képeken tisztán látható, hogy a mobil üveggel bevont hátlapja abban a finom rózsaszínes-aranyos árnyalatban pompázik, amiben a tavaly szeptemberben kiadott iPhone 8 és iPhone 8 Plus is, sőt a készülék rozsdamentes acélból készült élei is aranyozottak.

Elsőként a MacRumors szúrta ki a képeket, amik már nyilvánosan elérhetőek bárki számára, mivel a szeptemberi benyújtástól számított 180 napos titoktartási periódus lejárt.

Forrás: FCC

Már a tavalyi mobilbejelentés előtt pletykálták, hogy az iPhone X-ből lesz arany változat, de az Apple végül csak az asztroszürke és ezüst változatot tette elérhetővé.

Elemzők úgy vélik, hogy végül azért nem sikerült piacra dobni arany árnyalatban is a modellt, mert a gyártás során a cég nem várt nehézségekkel szembesült, így könnyen lehet, hogy leghamarabb végül csak a következő almás csúcsmobilt láthatjuk ilyen színben – vagy később az iPhone X egy speciális kiadásaként.

Forrás: FCC

Ajánlott videó

Olvasói sztorik