Mobil

Drabális kijelzőt kaphat az iPhone X Plus

Ugyan a barcelonai Mobil Világkongresszuson az Apple nincs jelen, mégsem maradunk iPhone-os hírek nélkül addig sem, míg a konkurensek sorra vonultatják fel saját újdonságaikat.

A macX fórumra nemrég került ki egy kép (amit azóta bár töröltek, a MacRumors a biztonság kedvéért lementette), amin állítólag az iPhone X Plus variánsának kijelzőpanele látható, méghozzá eléggé tetemes, 6,5 hüvelykes méretben.

Forrás: macX

Természetesen mivel csak szivárgásról van szó, nem lehet megítélni, hogy valóban az Apple komponense látható-e a képen, ám igaz, hogy nagyon hasonlít az iPhone X kijelzőjéhez – még a betüremkedésnek is ott a helye. Érdemes megjegyezni azonban, hogy sorra bukkannak fel a piacion a klónok, így könnyen megeshet, hogy nem az Apple készülékéről, hanem egy gigantikus másolatról van szó.

Az új képek a szivárogtatók szerint az LG Display vietnámi gyárában készültek, korábban pedig azt hallhattuk, hogy talán az LG fog OLED-paneleket gyártani a cupertinóiaknak.

Forintokért dobálják az androidos iPhone X-klónt
Negyvenezerbe kerül a kínai koppintás, ami arcátlanul nyúlja az Apple dizájnját.

Korábban már többször is szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy az Apple három iPhone-modellel jelentkezik az idei év során, és mindegyik széltől-szélig kijelzőt kaphat. Az elemzők és pletykák szerint az iPhone X alapmodell új kiadását, az iPhone X nagyobb mérettel megáldott Plus variánsát, és egy harmadik, LCD kijelzős iPhone-t láthatunk majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik