Tech

Normandia partjain folytatódik a harc

Új, mindenki (PC, Xbox One, PlayStation 4) számára ingyenes pályával bővült a Call of Duty: WWII multiplayer része, amiben a normandiai partszakasz egyik részén, az ott elhelyezett rakomány között fogócskázva vívhatunk élet-halál harcot a lövöldözős program többi játékosával.

Nem hiába vártunk a II. világháborús Call of Dutyra
Visszatértünk a múltba, és ha nem is tökéletes, azért az új rész nem okoz csalódást.

A legutóbbi Call of Duty tavaly novemberben került a boltok polcaira, és a játék hosszú kihagyás után ismét a II. világháborúba repítette a játékosokat. A sztorimesélős egyjátékos mód ugyan csak tűrhető lett, viszont a multiplayer kifejezetten jól sikerült, így még hónapokkal a premier után is rendszeresen elővesszük, több millió játékossal egyetemben.

A most elérhetővé tett ingyenes térkép üdvözlendő frissítés, a pálya ugyanakkor sokak számára ismerős lehet, hiszen a Call of Duty: Modern Warfare egy átdolgozott helyszínéről van szó. A multis térkép lényegében megegyezik a korábbi, Shipment néven ismert verzióval, a fejlesztők csupán a körítést dolgozták át úgy, hogy passzoljon az CoD: WWII alaptémájához.

A Shipment 1944 ennek hála továbbra is a Call of Duty-széria legkisebb pályája, ami kifejezetten szűk megoldásokkal operál, az átlagnál jóval gyorsabb és halálosabb meccseket garantálva – hogy ez kinek jó, és kinek rossz, az persze egyéni ízlés kérdése, néhány kör erejéig ugyanakkor érdemes próbát tenni vele.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik