Mobil

Brutális telefont dob piacra a Xiaomi

Ahogy közeledik a február végén esedékes Mobil Világkongresszus (Mobil World Congress), úgy derül ki egyre több infó az idén érkező okostelefonok egy részéről. A Samsung csúcskészüléke után ezúttal a kínai Xiaomi egyik legújabb készülékéről, a Mi 7-ről szivárogtak ki információk, és ezek alapján egy egészen brutális hardverfelépítéssel bíró mobilra számíthatunk valamikor tavasszal.

A gyártótól kikerült képernyőfotón a Xiaomi Mi 7 specifikációi láthatók, és ez alapján a mobil 5,6 colos képernyővel, 2160 x 1080 pixeles felbontással, 8 GB RAM-mal, 128 GB-nyi háttértárral, illetve a hátlapján dupla kamerákkal (16 + 16 megapixel) érkezik. Az akkumulátor ehhez mérten 4480 milliamperes, ráadásul a készülékbe egy Snapdragon 845-ös processzor kerül, amiről épp a Samsung Galaxy S9 kapcsán írtuk, hogy teljesítmény szempontjából jelentős előrelépést jelent a Qualcomm legutóbbi chipjéhez képest.

Forrás: playfuldroid.com

Hogy mindezt mikor fogja hivatalosan is bejelenteni a Xiaomi, az egyelőre kérdéses, ugyanis a korábbi pletykákkal ellentétben már azt csiripelik a madarak, hogy a gyártó az idei MWC-re csak a Mi Mix 2s-t viszi ki, a jóval erősebb Mi 7-ről pedig csak akkor rántja le a leplet, ha elültek a Galaxy S9 körüli hullámok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik