Mobil

Hihetetlen, de három kijelzőt rakna egy mobilra az LG

A mobilgyártók már rég beszélnek arról, hogy összehajtható mobilokkal rukkolnának elő, számos cég szabadalmaztatott már ilyen ötletet, köztük a Microsoft, az Apple, a Huawei, a Samsung. Úgy tűnik, eddig a Samsung jár legelőrébb, a koreaiak idén végre bemutathatják az ilyen típusú, eddig Galaxy X néven emlegetett készüléket.

Nemrég napvilágra került az is, hogy az LG-nek egy meglehetősen vad ötlete van: egy olyan eszköz ötletét védték le, aminek nem kettő, hanem rögtön három kijelzője van.

Forrás: LetsGoDigital

Az eszköz kihajtva egy széles képernyővé alakul, de három osztott képernyőt is meg tud jeleníteni, ami azt jelenti, hogy egyszerre akár három appot lehet használni rajta kényelmesen.

A dokumentum alapján rendkívül vékony panelekről van szó. Az eszköz kétkijelzős variánsát is levédették, ami leginkább a ZTE Axon M-re hajaz, zsanér választja el a két panelt.

Forrás: LetsGoDigital

Az ötlet ígéretes, de mint minden szabadalom esetében, nem kell készpénznek venni azt, hogy valódi termékként is napvilágot lát. Eddig már több összehajtható kütyüről szóló ötletet láthattunk és még egyik sem került piacra, minden bizonnyal idén valami már történhet.

Ámulni fogunk, mit tudnak majd 2018 okostelefonjai
Három, de inkább négy kamera, összehajtható kialakítás, még több animoji és kiterjesztett valóság - ezekkel készülnek idén a mobilgyártók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik