Mobil

Kiszivárgott képeken a Samsung Galaxy S9

A múlt hét óta nem titok, hogy a Samsung február 25-én, a Mobil Világkongresszuson (MWC) rántja le a leplet az idei csúcskészülékeiről, a Galaxy S9 és S9 Plus okostelefonokról, sőt már azt is tudjuk, hogy az új modellek egyik legfontosabb újdonsága a kamerát érinti, amiről a gyártó azt állítja, hogy teljesen újragondolták a korábbi megoldásaikhoz képest.

Nagy újdonsággal hirdetik a Samsung Galaxy S9-et
Február 25-én kiderül, mit tud a Samsung idei csúcstelefonja.

A leleplezésig ugyan még közel egy hónap van hátra, viszont a szivárgást a Samsung sem úszta meg, és az internetre már kikerültek olyan képek, amiken állítólag a Galaxy S9 készülékek láthatók. A VentureBeat által megszerzett fotón látható az S9 és az S9 Plus is, és ilyen közel a hivatalos bemutatóhoz nem nagyon van okunk kételkedni abban, hogy nem a végső produktumokról van szó.

Forrás: Evan Blass / VentureBeat

Habár a készülékek kísértetiesen hasonlítanak a tavalyi S8 és S8 Plus modellekre, azért a képeket megvizsgálva látszik néhány apró változás. Az egyik, hogy a telefon előlapjának tetején a megszokottnál jóval több szenzor kap helyet, ami tényleg komoly változásokat ígér kamera fronton, illetve a káva láthatóan vastagabb, mint a 2017-es csúcskészülékeken – hogy ennek mi lehet az oka, az valószínűleg csak február végén derül majd ki az MWC-n.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik