Mobil

Hívás közben vacakol az iPhone X képernyője

Januárban kiderült, hogy Apple tavaly forgalomba került csúcstelefonja egyáltalán nem úgy teljesít a piacon, ahogy azt az almás cég szerette volna, ráadásul a felhasználók sem lehetnek teljesen elégedettek a telefonjukkal, ugyanis december óta rendre felbukkan ugyanaz a panasz a készülékkel kapcsolatban: beérkező híváskor a telefon csörög és rezeg, de a képernyő nem akar életre kelni.

A hiba meglehetősen bosszantó, hiszen a problémával szembesülő iPhone X tulajdonosok hallják és érzik, hogy hívásuk van, de a képernyő másodpercekig sötét marad, egyáltalán nem reagál, így az érintettek felvenni sem tudják a telefont, és azt sem látják, hogy ki van a vonal végén.

A probléma kevés felhasználót érint, de állandó hibáról van szó, ugyanis a készülék újraindítása például nem segít, a reboot után is simán előfordul, hogy a készülék képernyője hívás közben hosszú másodpercekig nem kel életre. A problémáról beszámoló Engadget megkereste az ügyben az Apple-t is, akik hivatalos válaszukban csak annyit közöltek a lappal, hogy már foglalkoznak a beérkező panaszokkal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik