Mobil

Így nézhet ki az iPhone X a Galaxy S9 szerelemgyereke

Mielőtt az Apple bemutatta az iPhone X-et, sok helyről röppent fel a pletyka, miszerint az almás vállalat magába a kijelzőbe építené be az ujjlenyomat-olvasót, ami helyett megkaptuk az érzékelők sokaságára támaszkodó, arcfelismeréses FaceID-t.

Úgy tűnik, hogy az androidos gyártók nem hagynák veszni az ötletet, eddig arról lehetett hallani, hogy a Vivo az elsők közt építené be panel alá a Synaptics ujjlenyomatos érzékelőjét, és a legfrissebb pletykák szerint ezzel nincs egyedül.

A hírhedt szivárogtató, Evan Blass a Twitteren tette közzé, hogy a kínai Doogee hasonló megoldást alkalmazna a Doogee V nevű mobiljában, és más finomságok is szembetűnnek a renderfotón.

Ugyan a telefonról eddig sokat még nem tudni, de Blass posztja szerint 6,2 hüvelykes, széltől szélig kijelzővel felszerelt készülék körvonalazódik, aminek az előlapi “betüremkedése” is hasonlít az Apple csúcsmobiljára (a lekerekített sarkakról nem is beszélve), míg a hátlapi üvegpanel és a vertikálisan elhelyezett duálkamera-rendszer azonban már inkább Samsung S9-cel kapcsolatosan kiszivárgott dizájnt idézi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik