Mobil

Érdekes újítással jönnek a Samsung 2018-as telefonjai

Már csak pár hét, és beköszönt 2018, ezzel együtt pedig megkezdődött az információszivárgás a jövőre érkező okostelefonokat illetően. Arról már beszámoltunk, hogy a jövő év egyik legerősebb trendje az egész képernyőre kiterjedő ujjlenyomat-olvasó lehet, de a Samsung háza tájáról már ennél is érdekesebb és konkrétabb részletek láttak napvilágot.

Ez lesz a legnagyobb okostelefonos trend 2018-ban
Jönnek a készülékek, amiknek a teljes képernyője felismeri az ujjlenyomatunkat.

Az Android Police értesülései szerint a dél-koreai gyártó már januárban piacra dobja a legújabb A-szériás Samsung Galaxy készülékeit, amik a Samsung oldalára feltöltött használati útmutató tanulsága szerint egy érdekes újdonsággal igyekeznek majd megfogni a vásárlókat: olyan készülékeket kapunk, amik már az előlapon is dupla kamerával rendelkeznek.

Forrás: Samsung

Arról egyelőre nincsenek pontos információk, hogy ezek a kamerák hány pixelesek lesznek, de az már most biztosnak tűnik, hogy támogatják a Live Focus lehetőséget a szelfikhez, illetve az is garantált, hogy 18:9-es képarányt kapunk, méghozzá igencsak vékony kávával. Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapon kap majd helyet, közel a hátlapi kamerákhoz, hogy például a Note 8-nál kényelmesebben lehessen majd elérni.

Ha hinni lehet a forrásoknak, akkor az új készülékek A8 és A8 Plus néven kerülnek majd forgalomba, Android 7.1.1.-es operációs rendszerrel, illetve Samsung Pay és Bixby támogatással, továbbá az is garantált, hogy a töltés továbbra is USB-C porton keresztül lesz megoldható, és a fülesekhez/headsetekhez szükséges jack aljzat sem tűnik el a Samsung új telefonjairól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik