Mobil

Ezeket az appokat imádták idén az iPhone-osok

Az Apple idén is közzétette éves listáját arról, hogy digitális áruházában melyek voltak a legtöbbször letöltött alkalmazások. A 2016-ban első helyen trónoló Snapchat most a második helyre csúszott, a Bitmoji vette át helyét. Ez nem olyan meglepő hír azok számára, akik figyelemmel követték a történéseket, hiszen a Bitmoji népszerűsége robbanásszerűen növekedett az elmúlt hónapokban annak köszönhetően, hogy beépült épp a második helyezett Snapchatbe.

A toplista többi helyezettje sem okoz nagy meglepetést: az élbolyban továbbra is a Messenger, az Instagram, és a Facebook. Az automegosztós Ubernek először sikerült bekerülnie a top tízbe, míg a rivális Lyft a huszadik helyet nyerte el.

A Snapchat most a második helyre csúszott. Forrás: AFP

A fizetős alkalmazások közt a Facetune tarolt, továbbá a gitároktató Tabs & Chords, és a HotSchedules nevű munkamenedzselő app.

A játék kategória első helyezettje is sejthető volt, a Nintendo Super Mario Runja tarolt magasan, ezt követi az 8 Ball Pool billiárd, majd a Snake VS Block, a Ballz és a Word Cookies! programok.

Az Apple minden évben kiválasztja az általa legjobbnak tartott alkalmazásokat is, a szerkesztők kedvence idén a Calm nevű meditációs app volt, míg a legjobb játéknak a Splitter Critters-t szavazták meg.

2017 legnépszerűbb appjai az App Store-ban:

  1. Bitmoji
  2. Snapchat
  3. YouTube
  4. Messenger
  5. Instagram
  6. Facebook
  7. Google Maps
  8. Netflix
  9. Spotify
  10. Uber
  11. Gmail
  12. Pandora Music
  13. Amazon
  14. WhatsApp
  15. Wish
  16. Twitter
  17. SoundCloud
  18. Google Chrome
  19. Waze
  20. Lyft

Ajánlott videó

Olvasói sztorik