Mobil

Jön a Star Warsos csúcsmobil

December 14-én kerül a mozikba a legújabb Star Wars-film, Az utolsó Jedik, és ennek kapcsán már el is árasztották a boltokat a különböző merchandise termékek, és a Csillagok háborúja-őrülettel járó extra keresletből a kütyüipar sem szeret kimaradni.

Forrás: OnePlus

A megannyi kacat mellett most bemutatták a OnePlus 5T Star Wars Limited Editiont is, ami első blikkre annyiban különbözik az alapmodelltől, hogy a hátlapján helyet kapott egy Star Wars-logó, illetve a készülék oldalán található gomb ezúttal vörös színben pompázik, továbbá egyedi téma is helyet kap majd az okostelefonon, legalábbis erre utal a képernyőn látható rohamosztagost ábrázoló háttérkép.

Ha valaki ez alapján vágyat érez a rendelésre, annak egy komoly problémával kell megküzdenie: a készülék csak Indiában lesz elérhető egy speciális promóció keretében, méghozzá december 14-től. Arról egyelőre semmilyen információ nem látott napvilágot, hogy más országokban elérhető lesz-e a csúcsmobil, illetve az sem világos még, hogy mennyit kell leperkálni a különleges kiadásért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik