Mobil

Indul az őrület: így lesznek meg az idei legnépszerűbb Instás képek

Közeledik az év vége, a számvetés és a különböző toplisták időszaka. Vannak, akik a legjobb filmeket, zenei albumokat és könyveket veszik sorra 2017-ből, mások viszont azt gyűjtik össze, hogy mely képeik voltak a legnépszerűbbek az Instagramon. A képmegosztón ennek már hagyománya van, és idén külön applikáció segít abban, hogy pillanatok alatt összeválogathassuk a legtöbb lájkot begyűjtő fotóinkat.

Ha kíváncsiak vagyunk, melyek voltak a legmenőbb Instás képeink 2017-ben, és ráadásként még szeretnénk is megosztani őket, akkor nem kell mást tenni, mint letölteni az ingyenes Top Nine – Best of 2017 appot (egyelőre csak iOS-re érhető el), majd az elindítást követően bepötyögni az Instagramos felhasználónevünket, és az alkalmazás innentől mindet elvégez helyettünk.

Forrás: 24.hu

A végeredmény a kilenc legnépszerűbb 2017-es fotónk egymás mellé pakolva, bónuszként pedig azt is megtudhatjuk, pontosan hány fényképet osztottunk meg idén, összesen hány lájkot gyűjtöttünk be velük, illetve kiderül az is, hogy egy posztunk átlagosan hány szívecskét gyűjtött be.

A kapott eredmény egyetlen gombnyomással menthető a fotóink közé, onnan pedig posztolható az Instagramra, illetve ha valaki nem elégszik meg ezzel, az akár meg is rendelheti a fotóit nyomtatott formában, vagy akár pólóra, telefontokra és pulcsira is kérheti őket a beépített shop segítségével.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik