Mobil

Az amerikai tinik iPhone-t kérnének, a felnőttek inkább Samsungot

Az idősebb korosztály már nem vágyik annyira almás mobilra, mint a tinik.

Küszöbön a karácsony, így a legtöbben már elkezdték megvásárolni a szeretteiknek szánt ajándékokat, elektronikai eszközöket. Az Apple hatalmas népszerűségnek örvend az Egyesült Államokban, és nem meglepő mód rengeteg iPhone talál gazdára az ünnepek alatt, az almás mobil a tinédzserek és a felnőttek körében is rendkívül népszerű.

Úgy tűnik, ezt már csak múlt időben jelenthetjük ki – a Propeller Insights kutatócég legfrissebb felmérése szerint ugyan a fiatalok nagy része iPhone-t kérne karácsonyra, a felnőtt korosztály túlnyomó része inkább a konkurens Samsung Galaxy S8-ra tette le a voksát.

Gondolhatnánk, hogy ez az iPhone X meglehetősen borsos, ezerdolláros kezdőára miatt lehet, de úgy tűnik, a felhasználókat sokkal inkább a fülhallgató jack és az ujjlenyomat-olvasó hiánya tántorítja el, ahogy az a válaszokból kiderült.

Forrás: Ebates

A felmérést külön-külön tinédzser és felnőtt korosztályokban végezték el. A felnőtt válaszadók 38 százaléka legszívesebben a Samsung Galaxy S8-at fogadná el karácsonyra, míg 23 százalék az iPhone 8 Plust, 22 százalék az iPhone 8-at, és mindössze 20 százalék választotta az iPhone X-et.

A tiniknél más a helyzet, 35 százalékuknak legfőbb vágyálma a jubileumi almás mobil, és meglepő mód ugyanennyire vonzó számukra az iPhone 8 is. 25 százalékuk szeretné fa alatt látni az iPhone 8 Plust, és mindössze 28 százalékuk “pártolna át” a Samsunghoz a Galaxy S8-ért.

A Samsung reklámja kőkeményen kicikizi az iPhone-osokat
Frappáns reklámban győzködi arról a felhasználókat a Samsung, hogy miért könnyebb az élet, ha nem egy iPhone mellett döntenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik