Mobil
OREM, UT - SEPTEMBER 18: An Apple iPhone 6 phones are taken out of a shipping box at a Verizon store on September 18, 2014 in Orem, Utah. Apple's new iPhone 6 and iPhone 6 Plus go on sale September 20.   George Frey/Getty Images

Külföldi mintára évente cserélhetjük a telefont a Telekomnál

Pintér Mónika
Pintér Mónika

rovatvezető. 2017. 09. 29. 09:52

Korábban a témában:

Külföldi mintára megvalósította Magyarországon is a Telekom, hogy az előfizetéses ügyfeleik akár évente a legújabb okostelefonra válthatnak, ha erre van igényük.

Első körben ez a lehetőség csak az Apple mobilokra vonatkozik, ezt az iPhone 8 és 8 Plus, illetve az Apple Watch Series 3 okosóra pénteki boltokba kerülésével együtt jelentették be.  Az új iPhone 8 és 8 Plus kártyafüggetlenül lesz megvásárolható.

A “Legyen évente új iPhone-od!” programban szeptember 29-től a Mobil Korlátlan + Net Korlátlan díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűséggel a részletre megvásárolt iPhone készülékek cseréje is lehetővé válik, legkorábban a szerződéskötéstől számított 1 év múlva.

Minden, a szolgáltatónál kapható iPhone-ra vonatkozik az ajánlat.

A feltételek a következőek:

  • az előfizetésre és a díjcsomag-kombinációra vállalt 2 éves hűségszerződés aláírása
  • legkorábban a vásárlástól számított 1 év múlva dönthetnek arról, hogy meglévő iPhone készülékük helyett újat választanak
  • a kínálatban akkor elérhető legnagyobb díjcsomag-kombinációval, az arra vállalt 2 éves hűséggel,
  • amennyiben a korábbi hűségszerződés megkötésekor vásárolt készüléküket megfelelő állapotban leadják a Telekom részére.
  • Az iPhone csere lehetőségével az egy évet követően a hűségidő lejártáig bármikor lehet élni.

A meglévő iPhone megfelelő állapotban történő leadásával az addigi hűség lezárul, a fennmaradó részleteket és a hűségidő lejárta előtti váltás miatt ilyen esetben esedékes kötbért sem kell kifizetni.

A készülékcsere után 2 éves hűségszerződés aláírása esetén ismét csak a díjcsomag kombináció havi díját és az újonnan vásárolt iPhone részleteit kell fizetni.

További részletek a Telekom oldalán.

(Kiemelt fotó: George Frey/Getty Images/AFP)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Szeged, 2018. szeptember 4.
Farkas Pál szobrászművész alkotása, Semmelweis Ignác szobra a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának kertjében 2018. szeptember 4-én, a szoboravató napján.
MTI Fotó: Rosta Tibor
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.