Mobil

Októberben mutatják be a Google új csúcstelefonjait

Bennfentesek szerint az ősz második hónapjának elején válnak elérhetővé a Pixel 2 és Pixel 2 XL okostelefonok, sőt egyesek már azt is tudni vélik, hogy milyen processzor szolgáltatja a kakaót a Google legújabb csúcstelefonjaiban.

Az információkat a megbízható értesüléseiről híres Evan Blass posztolta a Twiterre, és a bennfentes riporter nemcsak azt állítja, hogy a Pixel 2 és a Pixel 2 XL telefonokról 2017. október 5-én rántják le a leplet, de a rövid bejegyzésben az is szerepel, hogy az okostelefonok a Qualcomm még hivatalosan be sem jelentett processzorával a Snapdragon 836-tal lesznek felszerelve.

Ami az új CPU-t illeti, nem Blass az első forrás, aki azt állítja, hogy a Google telefonjai az új processzorral érkeznek, viszont az októberi bemutatóról még korábban senkitől nem lehetett hallani. Ugyanakkor egyáltalán nem valószerűtlen a dátum, hiszen a Google 2016-ban október 4-én mutatta be a Pixel telefonokat, így teljesen logikusnak tűnik, hogy idén is szinte ugyanazt a napot válasszák a bejelentésre.

A korábbi pletykák szerint a Google új telefonjait a HTC (Pixel 2) és az LG (Pixel 2 XL) gyártja, és ha hinni lehet a szóbeszédnek, akkor 4 GB RAM-mal, 64 GB háttértárral és ugyanolyan nyomásérzékeny kerettel érkeznek, mint a HTC U11. Előreláthatólag – az iPhone-ok mintájára – hagyományos jack bemenettel már itt sem találkozhatunk majd, illetve az XL modell értelemszerűen nagyobb lesz mint a sima Pixel 2, de arról egyelőre nem szól a fáma, hogy mekkora lesz a különbség a két készülék között.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik