Mobil

Oké, megvan az idei Halloween legjobb jelmeze

Boszorkány? Csontváz? Zombi? Ugyan már, van ennél ijesztőbb és frappánsabb.

Azt most hagyjuk, mennyire magyar hagyomány a Halloween (szerintünk ugyanis tök mindegy, értjük, tök), manapság már nálunk is egyre nagyobb divat ijesztő jelmezekbe bújni Mindszentek éjszakáján. Most pedig mutatunk egy olyan öltözéket, ami tényleg ijesztő és ráadásul fájóan aktuális is egyben.

Egy Chris Kiley nevű fiatalember ugyanis olyan jelmezt tervezett magának, ami pont a valósághoz kifejezettne közel álló témája és aktualitása miatt ezerszer ijesztő, mint bármilyen műgót-boszorkány, vagy Frankenstein-utánzat. Nézzük csak:

Igen, hősünk robbanó Note 7-ekkel teli polcnak öltözött.

Nem meséljük el sokadszorra, milyen szerencsétlen ívet futott be a Samsung az augusztusban bejelentett csúcsmobillal… Na jó, de, tessék:

  • A Samsung igyekezett jóval az iPhone 7 startja előtt bemutatni és forgalomba küldeni Galaxy Note 7-et, ez augusztusban sikerült is.
  • Aztán elkezdtek szivárogni olyan hírek, miszerint egyes felhasználók telefonjaiban túlmelegszik és akár fel is robban az akku, kigyullad a készülék.
  • Bár az összesen leszállított darabszámhoz képest elenyésző volt az esetek száma, és ezek is csak Amerikában és Ázsiában fordultak elő, a Samsung azonnal visszahívott minden eladott készüléket, és általános csereprogramot hirdetett.
  • Sajnos azonban úgy tűnik, a csereprogram után szállított Note 7-ekkel kapcsolatban továbbra is érkeztek hasonló panaszok (továbbra is csak a tengerentúlról).
  • Végül a Samsung beadta a derekát és teljesen leállította a Note 7 széria gyártását, különféle módokon kártalanítva az ügyfeleket.
  • Azóta is gerjeszti a sztorit, hogy többek között az összes amerikai repülőjáratra tilos felvinni Note 7-eket, még kikapcsolt állapotban, a feladott poggyászban sem tűrik meg a veszélyesnek tartott telefont.

És erre jön Chris, és postolja ezt a videót, ami azóta… hm… nos… robbanásszerűen terjed. Első látásra a fiatalember csak úgy néz ki, mint egy fal, vagy polc, amelyre hat Galaxy Note 7 dobozt helyeztek, de ahogy az ötletgazda belefúj a póló alatt elrejtett csőbe, a dobozokba vezetett szárazjég füstölni kezd.

Csodás jelmez, Chris. Mondjuk esélyes, hogy Dél-Koreában nem fognak túlságosan szeretni, de egy poénért ennyi áldozat ezek szerint belefér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik