Mobil

Note 7-es ajándékot kapnak a Galaxy S7 tulajok

A Samsung a füstbe ment terv szerint a Note 7 tulajokat az S7 és az S7 Edge felé terelgetné, aminek főleg azok örülhetnek, akik utóbbi készülékekkel rendelkeznek.

Van úgy, hogy nem adja ki, és ezt a Galaxy Note 7 kapcsán a Samsung nagyon is jól tudja. Hiszen az egy dolog, hogy az első széria darabjai füstölnek, lángolnak és robbannak, de sajnos a cseredarabok is hajlamosak erre, miközben úgy tűnik, valójában senki nem tudja, miért történik mindez.

Habár a sajnálatos események láncolata miatt a Samsung úgy döntött, nem a Galaxy Note 7 lesz az, ami elárasztja a világot, mégsem szeretné, hogy a Föld népessége csak a rosszra emlékezzen az eszköz kapcsán, ezért sajátos ajándékkal frissít. A Galaxy S7 és S7 Edge tulajdonosok az Engadget szerint olyan always-on tulajdonságokkal gazdagodnak (mármint nem ők, hanem a telefonjaik), ami csak a Note 7-re volt jellemző.

galaxy s7

Ugyanakkor mindez nem azt jelenti, hogy a kirobbanó sikertelenséget elszenvedő eszköz összes tulajdonságát megkapnák a frissítéssel az említett készülékek, sőt, egyes felhasználók tapasztalatai alapján még az eredeti kiadás egyes jellemzői sem működnek (így például a Samsung saját e-mail alkalmazása). A Note 7 és S7 migráció egyébként érthető, hiszen valamit lépnie kell a koreai gyártónak, és jelenleg ez az egyetlen megfelelő irány, ami szóba jöhet.

Azt azonban jelenleg még nem tudni, hogy idővel minden Note 7 tulajdonság átkerül-e az S7-re és S7 Edge-re, de az biztos, hogy amíg az elfüstölt csúcsmodell helyett érkezik valami új, ami elfedi a kudarcot, addig a népeket mindenképpen a Samsung Galaxy S7 és S7 Edge felé kell terelni, amennyiben ez lehetséges. Főleg azokat, akik megvették a Note 7-et, de vissza is kellett, hogy adják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik