Mobil

Van már iPhone 7 igazi aranyból is

iPhone 7 formájú méregdrága giccsparádé Vietnamból - ha valakinek nem elég az Apple-féle arany-utánzat, villoghat egy igazán... nos, különleges darabbal.

Szinte még meg sem száradt a tinta az iPhone 7 árcéduláján, és a boltok előtt még ott a szemét, amit a megjelenés előtt már napokkal (hetekkel) odatáborozó fanatikusok hagytak, de máris itt a legvisszataszítóbb kivitel, amit csak telefontól láthatunk.

A vietnami Karalux stúdió máris piacra dobta a marketing alapján leginkább orosz piacra optimalizált, iPhone 7 variánsát a magamutogató, ám nem túlzottan igényes vevők számára. A 24 karátos aranyból készült kivitelt exkluzívnak titulálják, de a hátlapon látható sárkány inkább az ecseri piaci hatást erősíti. Az aranyozott megjelenés munkafolyamatai 6-8 órát, és 20 különböző fázist igényelnek, beleértve a záró nanoréteget is, ami biztosítja, hogy karcmentes maradjon a csodaszép*** telefon.

gold iphone

Akinek pedig ez sem lenne elég, az akár a saját nevét is belegravíroztathatja a szemkápráztató*** felületbe, amennyiben kifizeti az árat, ami azt jelenti, hogy a belépő szintű modell 1.900 dollár (bő félmillió forint), amiért a 32 GB-os iPhone 7 jár, és valljuk be, ez nem is olyan túlzott felár ahhoz képest, amennyiért idehaza megvásárolható a telefon. A 128 GB-os kivitel már vastagabb pénztárcát követel a maga 2.400 dollárjával (660.000 forint), míg a 256 GB-os csúcsmodellért 2.600 dollárt (717.000 forint) kell a kasszánál hagyni.

És még mindig nincs vége, mert aki inkább az iPhone 7 Plusra áhítozik, annak újabb 100 dollárral kell megfejelnie a fentebb említett zöldhasúakat. Sőt, aki a sárkányt és a gyémántokból kirakott logót is kívánja, annak 128 GB-os iPhone 7 esetén 4.000 dollárt (1,1 millió forint), míg Plus vásárlásánál 4.500 dollárt (1,24 millió forint) fog felemészteni a vásárlás.

(***nem)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik