Mobil

Így néz ki a HTC titkos csúcsmobilja

Könnyen lehet, hogy a családnevének egy részét elhagyó, soron következő HTC csúcsmobil úgy fog kinézni, ahogy a cikkben látható.

Bármennyire is fájdalmasan hangzik a HTC számára, de egy ideje már bármilyen csúcsmobilt dob a piacra, az csak labdaszedő a konkurenciához képest, így talán nem is csoda, hogy úgy döntött, változtat az elnevezésen is, hogy az éppen soron következő zászlóshajó eladásait ne befolyásolja az elődök neve. Éppen ezért a korábban gondolt HTC One M10 helyett HTC 10-nek fogja hívni az ebben a hónapban bemutatandó telefonját.

El is kezdődtek a találgatások, hogy ugyan miként fog majd kinézni a névváltáson áteső csúcsmobil, de mindig vannak, akik jobban értesültek a többieknél, így most Evan Blass, a mobilos szivárogtatásokban élen járó evleaks mögött rejtőző ember mutatott meg egy-két képet a HTC 10-ről.

htc 10

A fenti képen látható telefon minden irányból megtekinthető, és a fehér kivitelt ábrázolja, ám azt azért érdemes tudni, hogy nem egy valódi modellről készült, hanem számítógép által generált látnivaló, tehát elképzelhető, hogy a boltokba kerülő változat mégsem így fog kinézni.

htc 10_2

Szóval simán megeshet, hogy a HTC 10 nem is így fog kinézni, hanem egészen másként, de ez majd csak a hivatalos leleplezés után fog kiderülni. Ami biztos, hogy most már valóban ideje lenne, hogy valami igazán nagyot gurítson a cég, és végre sikerüljön magát visszaküzdeni az olyan gyártók mellé, mint például a Samsung. Sőt, ha a HTC 10 hozná azt, amit remélnek tőle, akkor hosszú idő óta végre megint egyenesbe kerülhetne a vállalat, hiszen a csúcsmobil és a HTC Vive nyújtotta bevételek szépen egyenesítenék a mérleget. Már csak azért is, mert a HTC Vive az első 10 percben hozott 12 milliót az előrendelések által, ebből pedig még bármi lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik