Mobil

Az LG G5 folyamatosan aktív kijelzővel támad

Az LG G5 kijelzője mindig aktív lenne, de mégsem enné meg az akkumulátort? Meglehet!

Az LG G5-ről hivatalosan nem sokat tudni, de szerencsére az internet pletykarészlege gondoskodik arról, hogy ne maradjunk hír nélkül a gyártó érkező csúcstelefonjával kapcsolatban, melyről az már kiderült, hogy érdekes megoldással adja ki az akkumulátorát. Ez azért is jó, mert decemberben még arról csicseregtek a népek, hogy a műanyag hátlap fémre cserélésével elvesztjük a szétszedés lehetőségét, márpedig néha nem ártana.

Most azonban hivatalos forrásból származó érdekességen csámcsog az internet tarkabarka népe, mivel az LG közzétett Twitteren egy kedvcsináló animált gifet, ami egyrészt úgy néz ki, ahogy alant látható, másrészt szerepel rajta az “Always ON” felirat, amiből arra lehet következtetni, hogy a kijelző egy része soha nem kapcsol ki.

A funkció azért érdekes, mert egy sztenderd kijelző működés közben úgy szippantja az akkumulátor energiáját, mint a miniszterelnök veje a közbeszerzési pénzeket, kivéve, ha AMOLED egységről beszélünk, mert akkor jóval takarékosabb a képernyő szükséglete (lehet, hogy AMOLED politikusok és hozzátartozóik is kellenének?). Úgy tudni, hogy az LG G5 kijelzőjének teljes felülete olyan lenne, mint az LG V10-nél, melyen csak a legegyszerűbb információk láthatóak, tehát a pontos idő, a dátum, meg az alapvető alkalmazások ikonjai.

Bármire készüljön is az LG, hamarosan megtudjuk, mivel az eddigiektől eltérően ők is 21-én tartják majd a nagy leleplezést, akárcsak a Samsung, ám voltak annyira szemfülesek, hogy bepofátlankodjanak a másik koreai gyártó elé, így az LG G5-öt egy picurkával hamarabb ismerhetjük majd meg, mint a Samsung Galaxy S7-et.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik