Mobil

Ősszel jöhet az újrafaragott Apple okosóra

Tavasszal is várható külső-belső fejlődés, de a valódi újjászületésre szeptemberig kell várnunk.

Az Apple úgy gondolta, hogy ideje egy kicsit újítani az okosóráján, így márciusban számíthatunk a bejelentésre, de ez még nem az új generáció lesz. A kinézet sem változik drasztikusan, mert inkább a 2015. szeptemberében debütált Apple Watch újragondolásáról van itt szó, ami többek között új színeket és anyagokat jelent a szíjak terén, köszönhetően a Hermes nevű céggel folytatott együttműködésnek.

Az Apple tavaly még arról is beszélt, hogy az Incase-zel megpróbálnak közösen dolgozni a divatos kinézet érdekében, ám erről semmi konkrétumot nem tudni, így azt sem, hogy a márciusi bemutatón lesz-e ennek jelentősége. Habár tavasszal új kinézetet nem kapunk, szoftveresen mindenképpen simogatja az Apple az órát: hivatalosan is érkezőben van a WatchOS 2.2, melynek fejlesztői bétája egy ideje már tesztelés alatt áll, és az eddigi információk alapján lehetőset nyújt majd több Apple Watch szinkronizálására egyetlen iPhone-on, illetve a Maps alkalmazás sem marad érintetlen.

apple watch_1

Akit pedig inkább az érdekelne, hogy a kinézet mikor újul meg, tehát mikor jön az okosóra következő generációja, annak jó pár hónapig még ki kell bírnia, de valahogy majdcsak menni fog. Régóta pedzegetik már, hogy az Apple az őszre tartogatja a nagy durranásokat, és valószínűleg az iPhone 7 mellett mutatkozik majd be az újrafaragott, második generációs Apple Watch. Addig pedig örüljünk annak, hogy a cég márciusra is tervez egy kisebb médiarendezvényt, ahol a jelenlegi óra felturbózása mellett állítólag új iPad is érkezik, és a legfrissebb hírek szerint jön az olcsóbbnak szánt iPhone 5se is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik