Nagyvilág

Béna betörő: a rablás helyszínén hagyta mobilját

Kenneth Plummer (buta bűnöző, rablás, mobiltelefon, )
Kenneth Plummer (buta bűnöző, rablás, mobiltelefon, )

Rendesen megkönnyítette a rendőrök munkáját a floridai bűnöző.

A 26 éves Kenneth Plummer éppen egy szépségszalon kifosztásával volt nagyon elfoglalva, amikor megajándékozta a rendőröket mobiljával – jelentette a helyi sajtó. A férfi Boyton Bech városában tört be a szalonba, egy nyitva maradt hátsó ajtón keresztül, majd hatszáz dollárnyi készpénzzel távozott.

A férfi azonban nem ment messze. Egészen pontosan csak a szépségszalon szomszédságában lévő étteremig, ahol leült reggelizni, és közben nyugodtan megszámolta, mennyi pénzt is sikerült lenyúlnia.

Miután jól megreggelizett, úgy döntött, hogy folytatja a rablásokat. Célpontja egy lakóház volt, ahova egy nyitott ablakon át mászott be. Pechjére a ház nem volt üres, és a lakók gyorsan el is zavarták. A rendőrök ezután fogták el.

Mint később kiderült, a letartóztatott férfinek nem a szalon volt aznap az első célpontja. Előtte lakótársait rabolta ki. Zsákmánya közt ékszerek voltak, valamint injekciós tűk és inzulin. Az esetről szóló beszámolók arra nem tértek ki, hogy Plummer volt-e cukorbeteg és neki volt szüksége a gyógyszerre, vagy cukorbeteg lakótársát akarta megszívatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik