Média

Távozik a Barátok Közt sajtófőnöke

Böjte Piros, a Barátok Közt távozó sajtófőnöke. Fotó: Asszonyi Eszter
Böjte Piros, a Barátok Közt távozó sajtófőnöke. Fotó: Asszonyi Eszter

Tíz év után azt kérte Böjte Piros, a Barátok Közt sajtófőnöke, hogy ne hosszabbítsák meg vele kötött szerződését az RTL Magyarország legrégebbi napi sorozatát gyártó UFA Magyarországnál – tudta meg a Sorozatwiki. A blog Radnai Györgytől, az UFA Magyarország ügyvezető igazgatójától azt is megtudta, hogy a sorozat közösségi megjelenéseiért is felelős sajtófőnök utódja Polgár Emese lesz, aki korábban már ellátta a Barátok Közt kommunikációját és most sok évnyi, más médiaterületeken szerzett tapasztalat után tér vissza a BK-hoz.

Böjte Piros is megszólalt, aki a blognak azt mondta, hogy élete egyik legjobb lehetősége és döntése volt a Barátok közt csapatával dolgozni, szakmailag sokat tanulhatott, fejlődhetett az elmúlt időszakban, és a családias környezet emberileg jelentett számára ajándékot, tíz év után azonban elérkezettnek látta az időt a váltásra, új kihívások keresésére.

Nemrég egyébként a sorozatnak helyet biztosító RTL Magyarországnál is változások kezdődtek a kommunikációs területen. Épp a napokban nevezték ki Schiwert-Takács Lászlót, az eddig képernyőre tűzött összes X-Faktor felelős szerkesztőjét marketing és kommunikációs igazgatónak. A vállalat két meghatározó kommunikátora, Révész Zsuzsa kommunikációs osztályvezető és Pécsi Norbert szóvivő idén nyár végén távoztak a cégtől, majd a kommunikációs feladatokat egy ideig Kolosi Péter programigazgató vezérigazgató-helyettes felügyelte. Pécsi időközben harmadjára is a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nél helyezkedett el, pozíciója kommunikációs vezető lett. Az RTL ezenkívül a Red Lemon Media pr-ügynökséggel is dolgozik, mely egyes kiemelt RTL-es, saját gyártású műsorok kommunikációjával foglalkozik.

Meszaros-Lorinc(210x140).jpg (Array)
Bizalmas információk szivárogtak ki Mészáros Lőrinc tévéjétől
A dokumentumból több érdekesség is kiderül a felcsúti polgármester által felvásárolt Echo Tv-vel kapcsolatban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik