Média

Kibővült a Telenor MyTV kínálata

mytv_telenor
mytv_telenor

Amellett, hogy a Telenor MyTV szolgáltatáson bárki regisztráció nélkül, díjmentesen követheti a tegnap elkezdődött moszkvai foci vb élő közvetítéseit, a mobilszolgáltató bejelentette azt is, hogy online tévészolgáltatásában az élő tévézés mellett már az RTL Most online műsortára is elérhető.

Az RTL Most online műsorarchívuma integrálva érhető el a MyTV-n keresztül. Az ingyenes RTL Most alkalmazás (iOS, Android) telepítése, majd az azon való regisztrációt követően a felhasználók az RTL Klub, RTL Gold, RTLII és a Cool csatornák itt található korábbi tartalmait közvetlenül a MyTV felületén nézhetik meg, ha például lemaradtak kedvenc sorozatukról. A telenoros MyTV-sek mobilnetes adatkeretét egyébként az RTL Most alkalmazás által generált adatforgalom a MyTV-hez hasonlóan belföldön nem csökkenti, tehát így akár nyaralás közben is érdemes lehet visszanézni a kedvenc sorozatokat.

A MyTV egyébként az Android és Apple operációs rendszerű okosmobilokra letölthető alkalmazás mellett elérhető böngészőből számítógépen, valamint androidos okostévéken, illetve Apple TV és Android TV platformot használó tévéokosító eszközök segítségével is.

Egyébként épp tegnap jelentette be az RTL Magyarország, hogy az RTL Moston keresztül két állandó új tévécsatornája indul augusztusban SzeressMost és NevessMost címmel, valamint mától a vb idejére egy filmes pop-up csatornájuk is elérhetővé vált azoknak, akik nem a futball világbajnokság lázában égnek. A televíziós cég elárulta azt is, hogy az RTL Most nevű platformjára eddig 2,3 millió magyarországi felhasználó regisztrált, és havi átlagban 400 ezer felhasználó látogatja rendszeresen. Az idei év első negyedévében több mint 9 millió videómegtekintést produkáltak a látogatók.

Az RTL Most felülete
Új csatornákat indít az RTL Magyarország
Az új csatornákat az interneten indítja el a tévétársaság.
Kitöltetlen stáblista a Tények végén. Fotó: hvg.hu (engedéllyel)
A Tények adta a legtöbb krimit
A TV2 hírműsorában volt a legtöbb bűncselekmény a médiahatóság szerint. Egy erről szóló tanulmánnyal, két helyi rádió bírságolásával és pályázatokkal foglalkozott a Médiatanács.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik