Média

Kódolatlan két népszerű tévécsatorna

tv, tévé, távkapcsoló
tv, tévé, távkapcsoló

Két hétig kódolatlanul, ingyenesen érhetők el a Paramount Channel és az RTL Spike csatornák a MinDig TV használói számára, közölte a digitális földfelszíni tévés rendszert működtető Antenna Hungária és a csatornák tulajdonosa, a Viacom tévétársaság.

A kódolatlan időszak május 28. és június 10. között lesz, ez alatt potenciálisan 750 ezer háztartásban válnak elérhetővé a filmpremiereket, régi klasszikusokat és jól ismert sorozatokat egyaránt sugárzó csatornák.

Az RTL Spike kéthetes kódolatlan időszakában is képernyőn lesz a Gyilkos Elmék este 20 órától és a The Walking Dead, ami 22 órától kerül adásba. Szintén hétköznap esténként 21 órától Archer a világ legveszélyesebb kémének történetét láthatják a nézők. Délutánonként pedig a Csillagkapu: Atlantisz című sorozat jelentkezik. Hétvégi csemegeként vasárnaponként reggel 9-től, az első évad első részével az 1992-es Marvel X-Men animációs sorozat.

A Paramount Channelen képernyőn lesz a legendás Forrest Gump Tom Hanks főszereplésével. Szintén Tom Hanks és Leonardo DiCaprioval a főszerepben a nézők Frank a megtévesztés mesterének kalandját követhetik, a Kapj el, ha tudsz című amerikai krimiben. A ’60-as évek sikersorozata alapján, Val Kilmer főszereplésével készült Az angyalt is leadják. A Marvel hősök, és Robert Downey Jr. rajongóinak jó hír, hogy a június 9-i hétvégén a Vasember I- III részei lesznek láthatók péntektől vasárnapig, 9 órás kezdettel. A könnyed szórakozás kedvelőinek pedig az Alul semmi című vígjátékot ajánlják, amelyben hat kirúgott gyári munkás – miután nem talál munkát – Donna Summer és Tom Jones dalaira pénzkeresés céljából vetkőzni kezd.

A Paramount Channel a D jelű multiplexen, a 22. programhelyen, míg az RTL Spike az E jelű multiplexen, a 64. programhelyen fogható. Ha valaki nem tudja elérni a csatornákat, hívja fel az MinDig TV ügyfélszolgálatát, de mielőtt ezt megtenné, azért próbálkozzon meg a tévé, illetve a dekóder újrahangolásával. Segítséget jelenthet probléma esetén a mindigtv.hu is.

The Bravest
A TV2 új nagyszabású reality-t forgat
A The Bravest magyar változatát Máltán forgatják, csakúgy mint az eredetit, melyben a játékosoknak el kellett viselniük, ahogy bezuhan a buszuk a tengerbe.
Discovery
Erre számít a Discovery-főnök idén
A Discovery Channel, a Discovery Science, a TLC, az Animal Planet, az ID és számos más tévécsatorna tulajdonosának regionális alelnöke elmondta, milyen trendek határozzák meg idén a tévés piacot, illetve mely műsorok a magyarok kedvencei.
spektrum-home_dtk-foto
D. Tóth Krisztával újul meg a Spektrum Home
A hamarosan ingyenessé váló és megújuló Spektrum Home csatornán is látható lesz az Elviszlek magammal című műsor. Más hazai tartalmak is lesznek a csatornán.

Kiemelt kép: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik