Média

A TV2 új nagyszabású reality-t forgat

The Bravest
The Bravest

Várhatóan augusztus végén kezdik felvenni a TV2 új reality műsorát, amely a comment:com blogon korábban megjelentek alapján a The Bravest című dán műsor magyar adaptációja lesz. A SorozatWiki tegnapi értesülése alapján a műsort a dél-európai szigetországban, Máltán fogják felvenni, és már toborozzák hozzá a stábot. Ezt a blog több forrása is megerősítette, a TV2 sajtóosztálya azonban nem kommentálta az információt.

A tervezett műsorról egyébként a Media Hungary 2018 konferencián – ahol a TV2 csoport új tévécsatornáit is bejelentette – néhány szót már mondott Fischer Gábor, a médiacsoport programigazgatója. Szavaiból az derült ki, hogy egy olyan nagyszabású műsorról van szó, mely ősztől lesz képernyőn. A TV2 kiadott egy közleményt is, melyben azt írta, hogy a műsorban vakmerő sztárok próbálják majd legyőzni fizikai és pszichikai korlátaikat és egymást úgy, közben együtt is kell működniük. Egy pazar szigeten, összezárva kell különféle próbatételeken átesniük.

Játékossal rohan a tengerbe a busz

A SorozatWiki azt is írja, hogy az új reality a Survivor és a Fear Factor keverékének tűnik. (Előbbi az RTL Klubról, utóbbi a Music Television csatornáról lehet ismerős.) A formátum alapján várhatóan heti műsor lesz a The Bravest, melyben két csapat verseng, és epizódonként két-két kihíváson kell átesniük.

A reality a víztől, mélységtől és a bezártságtól való félelmekre épít majd, ez már a C21 Media weboldaláról derül ki, ahol egy promó videófelvétel és fotó is látszik a műsor eredetijéről, melyet szintén Máltán forgattak. Látszik például, hogy az autóbusz, amiben a játékosok vannak, a tengerbe hajt, máskor hatalmas mélységből, ketrecbe zárva hajítják a síró játékosokat a vízbe.

A weboldalról kiderül az is, hogy egy-egy epizód 60 perc időtartamú lesz. Az eredeti műsornál a Mastiff Denmark volt a produkciós cég, illetve a Banijay Group a licenc tulajdonosa.

Discovery
Erre számít a Discovery-főnök idén
A Discovery Channel, a Discovery Science, a TLC, az Animal Planet, az ID és számos más tévécsatorna tulajdonosának regionális alelnöke elmondta, milyen trendek határozzák meg idén a tévés piacot, illetve mely műsorok a magyarok kedvencei.
Istenes Bence. Fotó: sajtóklub.tv
Kulisszafotó: Forgatják az RTL egyik legsikeresebb műsorának új évadát
Árulkodó fényképfelvétel került ki a Facebookra a Survivorról.
spektrum-home_dtk-foto
D. Tóth Krisztával újul meg a Spektrum Home
A hamarosan ingyenessé váló és megújuló Spektrum Home csatornán is látható lesz az Elviszlek magammal című műsor. Más hazai tartalmak is lesznek a csatornán.

Kiemelt kép: A The Bravest eredeti verziója. Fotó: C21 Media

Ajánlott videó

Olvasói sztorik