Média

Kódolatlan a VIASAT6 és az AXN

tv, tévé, távkapcsoló
tv, tévé, távkapcsoló

A UPC Direct után a Telekom és a MinDig TV digitális földfelszíni rendszer működtetője, az Antenna Hungária műsorszóró vállalat is bejelentette pénteken, hogy kódolatlanná teszi egy időre az AXN akciófilmeket és krimiket sugárzó csatornát. A filmcsatorna április 3-án 12 óráig érhető el kódolatlanul a Telekomnál. Az Antenna Hungária rendszerén március 5. és március 18. között tart a csatornanyitás.

A lehetőséggel a Telekom esetében a lakossági IPTV-sek, a digitális kábeltévések, a műholdas tévések és a TVGO előfizetők is élhetnek, kivéve a nem lakossági előfizetőket és a Koktél, valamint a Közszolgálati csomagban lévőket. Az AXN a bónusz csatornáknak fenntartott 7-es csatornahelyen található meg.

Ahogy megírtuk, a UPC Direct műholdas rendszeren március elsejétől április 30-ig, vagyis két hónapon át érhető el kódolatlanul az AXN.

Az Antenna Hungária MinDig TV rendszerén március 5. és 18. között egyébként nem csak az AXN, de a Viasat6 is kódolatlanul lesz fogható, mivel az AH megállapodott a Sony Pictures Televison Networks (SPTN) céggel is. A lehetőséggel 750 ezer háztartásban tudnak élni.

Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója. Fotó: TV2 sajtóosztály
Nagy bejelentéseket tett a TV2
A TV2-re kerül át a Dr. Csont az RTL-től. Andy Vajnáék új csatornát is indítanak, de nem mondják el, milyet. A Piramist állítólag nem lopták, de nem mondják el, kitől vannak a jogok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik