Média téli olimpia 2018

Kódolatlan sportcsatornákon a ma kezdődő téli olimpia

A Phjongcshangban ma kezdődő XXIII. Téli Olimpiai Játékok alkalmából a Magyar Telekom bejelentette, hogy február 28-án délig korlátozás nélkül teszi elérhetővé az Eurosport1 és az Eurosport2 adását a lakossági IPTV és műholdas tévészolgáltatásának előfizetőinek­.

Az Eurosport1 adását a 47-es programhelyen, az Eurosport2-ét pedig – bónusz csatornaként – a 7-esen találhatják meg a telekomosok. Február 9-26. között ideiglenesen az Eurosport3, Eurosport4 és Eurosport5 csatornákat is elérhetővé teszi a műsorterjesztő cég a digitális tévé-előfizetők számára a 50., 52., és 53. csatornahelyeken, így angol nyelven a téli olimpia összes sportversenye élőben nézhető.

Aki nem tudja tévékészülék előtt ülve követni az eseményeket, a TV GO szolgáltatást is használhatja, amivel az élő közvetítés táblagépen, okostelefonon és laptopon is követhető.  A téli olimpiai játékok szempontjából az időeltolódás is kiküszöbölhető, ugyanis a műsorok három napon át visszanézhetők. Fontos ugyanakkor, hogy a kódolatlan időszak adta lehetőségekkel nem tudnak élni a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők.

Az Eurosport 1 és az Eurosport 2 egyébként az összes fontos versenyen és sportrendezvényen ott lesz, hogy kommentátorai segítségével a havas és jeges sportok szerelmeseit hófödte csúcsok között, a legkomolyabb pályákon kalauzolja. A kódolatlan időszakban ezenkívül a tenisz kedvelői is megtalálják a módot a kikapcsolódásra, és a foci, valamint a technikai sportok is szerepet kapnak, így például Michelisz Norbert és a rali, illetve a Formula E széria követői is megtalálhatják maguknak az őket érdeklő tartalmakat.

A XXIII. Téli Olimpiai Játékokra 2018. február 8. és február 25. között kerül sor Phjongcshangban, természetesen a 24.hu is beszámol az eseményekről.

A UPC-nél is kódolatlan három sportcsatorna

Hírünk megjelenése után a UPC Magyarország is hasonló bejelentést tett: náluk az Eurosport 3, az Eurosport 4, Eurosport 5 lesz kódolatlan.

Óvatosan az olimpiával!
A közelgő phjongcshangi téli olimpia kapcsán figyelmezteti a marketingeseket és a szerkesztőségeket a MOB, az ÖRT és az MLE. Részletes állásfoglalást is közzétettek, mit szabad és mit nem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik