Média

Durvul az RTL Klub és a TV2 háborúja

A Fal és A Piramis miatt megy a harc a két rivális kereskedelmi csatorna között.

Az RTL Klub korábban többször jelezte, a TV2 lemásolta műsorát, azt ők  szerezték meg a jogtulajdonostól. Most a február 5-étől adásba kerülő A Fal új promóvideójában egyértelművé tették, mit gondolnak erről.

Egy takarítónő A Fal díszlete előtt énekli a legendás Piramis együttes A becsület című dalát.

A becsület ennél mégis többet ér!

Az RTL Klub kreatív igazgatója, Herman Pierre azt mondta a Blikknek, hogy elkészült A Fal díszlete, szerették volna megmutatni, milyen jól mutat,  mennyivel szebb, mint más hasonló díszletek, de a dalválasztás sem volt véletlen.

Azt gondoljuk, a korrektség és a becsület fontos erény, amire felhívni a figyelmet azért érdemes, mert mostanában ezeknek az eszméknek az ellentettje kezd trenddé válni. Jobban szeretjük a tiszta versenyt, a tiszta helyzeteket és korrekt embereket. Ez még csak egy promósorozat első része volt, ezután jön még csak a lényeg!

A lap kereste a TV2-t, mit szólnak a reklámhoz, de nem kívántak reagálni.

Sebestyén Balázs: Stohl Andrásnak csak a pénz számít
Sebestyén Balázs egy interjúban szúrt oda Andy Vajna Rádió 1-ének, a TV2-nek valamint Stohl Andrásnak és a Class FM-nek, de azért dicsérte is a Rádió 1-et.
A Fal
Tovább durvul az RTL Klub és a TV2 háborúja
Az RTL Klub újabb műsorváltozást jelentett be szombat estére, amikor a TV2-n debütál egy új saját gyártású sorozat. Az RTL a múltkor hatalmas sikerrel debütáló A Fal című vetélkedő következő epizódját adja le az eredetileg beharangozott film helyett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik