Média

Jáksó, Bochkor, Lilu, Fábry – Időutazós riportműsorral ünnepel az RTL Klub

Közel egy éven át készítették elő a Fókusz című műsor munkatársai azt a többnapos riportműsor-szériát, ami az RTL Klub első 20 évéről készült, és amelynek címe: Az első 20 évünk. Ebben rég nem látott emberekkel és régi műsorok legjobb pillanataival lehet majd nosztalgiázni.

Gálvölgyi János Magdi anyusként
Gálvölgyi János Magdi anyusként

Az első 20 évünk december 18. és 22. között lesz képernyőn. Azt ígérik, felbukkan és megszólal benne szinte mindenki, aki a csatorna 1997-es indulása óta részese volt a tévé sikertörténetének. Az archív felvételeknek köszönhetően előkerülnek a két évtized legjobb pillanatai, bepillantást engednek a kulisszák mögé, illetve műhelytitkokat is elárulnak majd.  Friss interjúk is lesznek egykori és jelenlegi RTL-es műsorvezetőkkel, így például Fábry Sándorral, Bochkor Gáborral, Boros Lajossal, Jáksó Lászlóval, Liluval, Sebestyén Balázzsal. Ők a legemlékezetesebb pillanataikról mesélnek, illetve betekintést engednek a műhelymunka rejtett részeibe.

Sebestyén Balázs RTL-es pályafutása kezdetén
Sebestyén Balázs RTL-es pályafutása kezdetén

A műsor apropóját a hazai kereskedelmi televíziózás, illetve az RTL Klub idei 20. születésnapja adta, amelynek keretében idén ősszel már megújultak a tévé arculati elemei.

A riportműsor készítőinek több ezer órányi archív felvételt kellett átnéznie, száznál is több interjú készítettek, illetve az utómunka is több mint egy hónapot igényelt. Ennek végeredménye lett az öt adás, amelynek első része december 18-án, hétfőn 18:55-kor lesz látható. Az egyes riportműsorokat egyébként egy-egy téma alapján válogatták.

Showműsorokkal kezdenek

Az első epizód a showműsorok és tehetségkutatók köré épül. Csillag születik, Kész átverés, X-Faktor – a mindenki által ismert, mai napig képernyőn lévő produkciók mellett természetesen szóba kerül a kezdet is: 1998 októbere és az RTL Klub első egész estés showműsora, a Meglepő és mulatságos, melynek Friderikusz Sándor volt a műsorvezetője. Az itt megismert álriporterre, Beleznay Endrére  pedig 19 év távlatából állítólag egy meglepő és mulatságos szituáció vár majd. Szóba kerül majd a Kész átverés indulása is: kiderül, hogy Bochkor Gábor kinek a szerződését írta alá, de Jáksó László arról is beszél majd, miért kerültek emlékezetes faviccei a Heti Hetesbe.

Beleznay Endre álriporter
Beleznay Endre álriporter

A keddi adás a valóságshowk köré épül, szerdán pedig az RTL vetélkedőit járják körül a készítők. A csütörtök a filmek és sorozatok estéje lesz, a záró adásban pedig a hír-, magazin- és sportműsorok alkotóinak életébe nyerhetnek a nézők bepillantást.

Van egy kis előzetes videó is, hogy mire lehet számítani:

Aláírták a Story TV felvásárlását
A vevő egy tavaly alapított brit cég, a szerződést mégis csupán magyar nyelven írták alá a felek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik