Média

Visszakerül a Sport1 és a TV Paprika a kínálatba

távkapcsoló
távkapcsoló

A Sport1 és a TV Paprika tulajdonosa, az AMC Networks, valamint az Antenna Hungária Zrt. bejelentette, hogy a közöttük létrejött megállapodás alapján 2018. január 1-jétől a MinDig TV Extra előfizetői újra láthatják a Sport1-et és a TV Paprikát.

Mindkét csatorna több hónapos kihagyás után kerül vissza az állami műsorszóró földfelszíni digitális MinDig TV Extra csomagjába. A Sport1 az alap-, míg a TV Paprika a családi műsorcsomag része lesz. Így mindkét csatorna ismét minden magyarországi műsorterjesztő kínálatában elérhetővé válik, több mint 3 millió háztartásban. A Sport 1-et a 26., míg a TV Paprikát a 50. programhelyen találják a MinDig TV Extra előfizetők  a jövő évtől.

A fenti csatornákkal a földfelszíni digitális televíziós szolgáltatás nézői előbb is találkozhatnak, mivel 2017. december 4 – 17. között a TV Paprika, december 18 – 31. között pedig a Sport1 csatorna műsora kódolatlanul elérhető lesz a C8 csatorna műsoridejében (8-as programhely) az összes MinDig TV felhasználó számára.

Idén februárban derült ki, hogy az Antenna Hungária kiveszi a TV Paprikát a kínálatából. Nem sokkal később aztán azok a várakozások is beigazolódtak, hogy Andy Vajna új gasztrocsatornájával, a TV Paprika által beperelt Chili TV-vel bővít a műsorterjesztő cég.

adásszünet, adáshiba, tévé
Megszűnik az egyik sportcsatorna
Valamivel több mint egy hónapja maradt a SportM-nek, december 31-én ugyanis lekapcsolja a médiaszolgáltatója, az AMC.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik