Média

Egy időre kódolatlan a Viasat3

viasat3
viasat3

Két hétig kódolatlanul érhető el a VIASAT3 műsora minden MinDig TV nézői számára – jelentette be a digitális földfelszíni sugárzást működtető Antenna Hungária, valamint az SPT Networks CE műsorszolgáltató. Ez alatt az időszakban így potenciálisan 750 ezer háztartásba juthat el ingyenesen például a Feleségek luxuskivitelben és a november 27-én második évadával induló Shannara – A jövő krónikája. A dúsgazdag magyar nők életét bemtuató Feleségek luxuskivitelben reality műsor egyébként épp ez alatt az időszak alatt érkezik évadzáró epizódjához.

A Shannara – A jövő krónikája című fantasy sorozat második évada egyébként hétfőnként 21 órától lesz látható. A kódolatlan időszakban érkezik országos premierként a kedd esténként vetített Marvel’s Inhumans és Az Amazonas aranya is.

A VIASAT3 a saját gyártású műsorokon és az országos sorozatpremiereken kívül leadja a teljes Vasember-sorozatot Robert Downey Jr. főszereplésével, és A sötét lovagot Christian Bale és Heath Ledger alakításával, de a Harry Potter-rajongóknak is kedveznek majd a sorozat egyes filmjeivel.

A VIASAT3 a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 36. programhelyen, de esetleg a tévékészülékek, illetve dekóderek újrahangolására is szükség lehet ehhez.

A VIASAT3 élő műsora egyébkén a földfelszíni digitális tévérendszeren kívül a MinDig TV applikációban is elérhető lesz a kódolatlan két hétben, így táblagépről és mobilról is nézhetik a csatornát, akik szeretnék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik