Média

Kódolatlan a NatGeo és a NatGeo HD egy hónapra

national geographic hd
national geographic hd

A UPC Direct műholdas műsorszóró cég bejelentette, hogy előfizetőik egy teljes hónapig, október 31. és november 30. között kódolatlanul, azaz ingyenesen elérhetik a NatGeo dokumentumfilmeket és történelmi sorozatokat vetítő ismeretterjesztő tévécsatornát, ráadásul megfelelő készülék esetén akár HD minőségben is.

A National Geographic a 68-as csatornahelyen, a National Geographic HD a 119-es csatornahelyen érhető el. A vételhez szükség lehet a készülékek újrahangolására, amihez a cég honlapján nyújtanak segítséget.

Egyébként a kódolatlan időszakban, november 5-én, a világ 171 országában és 45 nyelven, köztük Magyarországon mutatják be a NatGeón a Hosszú út hazáig című című nyolcrészes globális dokumentumfilmet, mely Martha Raddatz New York Times bestsellerén alapszik. A történet szerint 2004. április 4-én katonák kis szakasza, az első lovashadosztály Fort Hoodból kíméletlen rajtaütést szenved a nyüzsgő, útvesztőszerű bagdadi külvárosban Sadr Cityben. Ez a nap Fekete vasárnapként vált ismertté az Egyesült Államok katonai krónikáiban. A sorozatban szerepel Michael Kelly, Jason Ritter, E.J. Bonilla, Kate Bosworth, Sarah Wayne Callies, Noel Fisher és Jeremy Sisto. Csaknem az egész sorozatot a Fort Hoodon, Amerika legnagyobb katonai támaszpontján forgatták, mely 880 négyzetkilométeren terül el. Ez a helyszín ad otthont az első hadosztálynak, valamint ez az a hely, ahol a sorozatban megformált katonák a végzetes bevetés előtt éltek és gyakorlatoztak. A forgatókönyvet Mikko Alanne írta, a rendező az Emmy-díjas Phil Abraham és Mikael Salomon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik