Média

Távozik az ATV sajtófőnöke

A távozó Kele Eszter sajtófőnök helyét egy külső pr-cég, a Sunhill Media veszi át az ATV-nél – jelentette be a tévétársaság által megbízott új kommunikációs ügynökség, mely november elsejétől látja el a csatorna sajtókommunikációs feladatait.

Kele Eszter, az ATV távozó sajtófőnöke
Kele Eszter, az ATV távozó sajtófőnöke

Az ATV-nél a kommunikációs tevékenység átszervezésével magyarázzák a fejleményt. Hozzátették, hogy a Sunhill Media az elmúlt egy évben az ATV-n futó Heti Napló Sváby Andrással, az Esti Frizi Hajdú Péterrel és a #Bochkor című műsoroknak is a sajtófelelőse volt, ezért jó ismerője a csatorna működésének.

Az ügynökség a jövőben az ATV teljes kommunikációjáért felel majd.

A Sunhill pr-ügynökség 2009 óta van jelen a hazai kommunikációs piacon. Ügyfeleik közé tartozik Dobó Ági szépségkirálynő, Tolvai Renáta énekes, Szabó Zsófi színész, Rubint Réka fitneszedző, Schobert Norbert és az Update1, Dér Henrietta énekes, Kulcsár Edina modell, Kustánczi Lia (Dj Lia) és a Fitbalance Magyarország.

A távozó Kele Eszter egyébként az ATV képernyőseinek menedzsentjével (talent management) foglalkozó, tavaly ősszel megalakult Grandioso cégnek is társtulajdonosa Yvonne Dederick, a TV2 volt társtulajdonosa mellett. Kele Eszter a 24.hu kérdésére elmondta, a változás a Grandioso ATV-vel kötött szerződését nem érinti:

Most már olyan életszakaszába ért a Grandioso, hogy szükség van arra, hogy 100 százalékban csak oda koncentráljak. Az ATV-vel az együttműködés tehát marad.

a Grandioso tulajdonosai: Yvonne Dederick, Szilágyi Adrienne és Kele Eszter.
Az ATV a TV2 volt tulajdonosával szövetkezik
A TV2 volt társtulajdonosának, Yvonne Dedericknek a résztulajdonában álló cégre bízza ezentúl képernyőseinek menedzselését az ATV.

Kiemelt kép: Az ATV székháza Budapesten. Fotó: MTI/Kollányi Péter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik