Média
Budapest, 2012. június 7.
Az ATV televízió székháza a X. kerületi Kőrösi Csoma Sándor utcában. Az 1990 óta, korábban Magyar ATV néven működő hír- és közéleti televízió-csatorna az első magyar magántulajdonú televíziós társaság.
MTI Fotó: Kollányi Péter

Változások az ATV Híradónál

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2017. 10. 18. 15:46

Korábban a témában:

Páros műsorvezetésre tér át az ATV Híradó – jelentette be szerdán a csatorna vezetése. Tájékoztatásuk alapján hétfőtől, azaz október 23-tól kezdve, heti váltásban, két műsorvezető páros vezeti az ATV kora esti hétköznapi híradóját. Az egyik héten Jaksity Kata – Gajdos Tamás, a másikon Holló Márta – Gajdos Tamás lesz a képernyőn.

További változás még, hogy a hétvégéken is páros műsorvezetés lesz, Nemes Anna – Korvin Tibor,  Uzoni Eszter – Schwajda Gergő fiatal műsorvezetők vezetik a kora esti híradókat.

A műsorok egyéb paramétereiben nem lesz változás, a kora esti híradót megszokott időben, 18:45-kor láthatják az ATV nézői.

A késő esti híradókat az újítások nem érintik, változatlan időben, azaz 21-órakor, a megszokott műsorvezetőkkel várja nézőit az ATV.

„Demcsák Zsuzsa rosszkor volt jó helyen”
Az ATV hírigazgatóját, Bednárik Imrét a szürreálisra sikeredett Demcsák-Szanyi interjú tanulságairól és arról is megkérdeztük, nem tartotta-e aggályosnak az ATV-t tulajdonló egyház vezető lelkészének közös fotóját Habony Árpáddal és Andy Vajnával.

Kiemelt kép: MTI/Kollányi Péter

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 1968. április 12.
Mátrai Zsuzsa énekesnő részt vesz az Egy óra Majláth Júliával című műsor felvételén. A műsort húsvét hétfőn mutatják be a Magyar Televízióban Kalmár András rendezésében.
MTI Fotó: Patkó Klári
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.