Média
a Grandioso tulajdonosai: Yvonne Dederick, Szilágyi Adrienne és Kele Eszter.

Az ATV a TV2 volt tulajdonosával szövetkezik

Szalay Dániel
Szalay Dániel

újságíró. 2017. 09. 27. 16:52

Korábban a témában:

A TV2 volt társtulajdonosának, Yvonne Dedericknek a résztulajdonában álló cégre bízza ezentúl képernyőseinek tehetséggondozását az ATV – derül ki az ATV és a Grandioso közös közleménye alapján.

A közleményben az ATV és a Grandioso Management közötti együttműködési szerződés létrejöttét jelentik be. A megállapodásról azt írják, hogy a Grandioso Management végzi október elsejétől az ATV kereskedelmi csatorna állandó képernyőseinek menedzselését, valamint a megállapodás az úgynevezett booking szolgáltatást is magába foglalja. (Utóbbi a gyakorlatban lényegében azt jelenti, hogy ennél a cégnél lehet az ATV képernyősöknek a csatornán kívüli megjelenéseit is lefoglalni.)

A közleményben azt írják, hogy az ATV további építkezésében még nagyobb szerepet szán képernyőseinek a csatorna.

Az ATV hosszú távú stratégiai terveiben szerepel a műsorvezetők  személyes márkájának további építése összehangolva a csatorna érdekeivel, ezáltal kialakítva a még nagyobb elérést és a szorosabb nézői kötődést. A talent ügynökség segítségével szeretnének továbbá  lehetőséget biztosítani a képernyősöknek a csatornán kívüli megjelenéseik maximalizálásához is.

Hozzátették:

A Grandioso Management kollégái sok éves szakmai tapasztalattal széleskörű rálátással és aktív piaci kapcsolatokkal rendelkeznek, az ATV-vel szorosan együttműködve, teljes körű szolgáltatást nyújtva segítik a csatorna hosszú távú terveinek megvalósulását.

A Grandioso nevű cég tavaly októberben jött létre, és idén februárban jelentették be a sajtóban. Ennek Yvonne Dedericken kívül (aki Simon Zsolttal közösen volt a TV2 társtulajdonosa azután, hogy a TV2 korábbi tulajdonosa, a német ProSieben.Sat1 kivonult Magyarországról, illetve azelőtt, hogy a tévétársaságot felvásárolta Andy Vajna filmügyi kormánybiztos) ugyancsak tulajdonosa Kele Eszter, az ATV szóvivője. (A harmadik alapító, Szilágyi Adrienne, a TV2-n futó Jóban Rosszban című napi sorozat executive producere időközben kiszállt.)

Yvonne Dederick

2011-től a TV2 Csoport gazdasági igazgatója, majd vezérigazgató-helyettese, 2013 decemberétől 2015 decemberéig a társaság társtulajdonosa és ügyvezető igazgatója. Korábban az Arthur Andersennél, az RJ Reynolds dohánygyár gazdasági igazgatójaként, majd a PepsiCo üzletfejlesztési és stratégiai igazgatójaként dolgozott. Széleskörű üzletfejlesztési, stratégiai és változásmenedzsment tapasztalata mellett 18 évet töltött a médiában: a TV2 előtt az HBO-nál és a Sláger Rádió anyavállalatánál, az Emmis Internationalnél felelt gazdasági igazgatóként az egész európai régióért, valamint volt a rádió felügyelő bizottsági tagja. 2016-ban elvégezte a világ egyik legsikeresebb, felsővezetők számára kialakított programját a London Business Schoolban.

femcafe
Matolcsyékhoz kerül a Femcafe is
Matolcsy György jegybankelnök fiának cége, a New Wave Media Group veszi át a nemrég a Valton Security-s Bessenyei István által felvásárolt Femcafe női portál reklámértékesítését.

Kiemelt kép: a Grandioso alapítói, Yvonne Dederick, Szilágyi Adrienne és Kele Eszter.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

View of the Cerro Azul, in the Serrania La Lindosa -which had been declared Protected Archaeological Site of Colombia last May- in the Amazonian jungle department of Guaviare, Colombia, on July 2, 2018. 
Both the Serranias of Chiribiquete and La Lindosa had been closed to outsiders for many years during the armed conflict and are now opening up to scientific research.  / AFP PHOTO / Diana Sanchez

Egy lépésre vagyunk az összeomlástól

Kommentek

Passerbys cross a street in the city centre of Cottbus, Germany, 23 January 2018. Cottbus is becoming the scene of ugly attacks between Germans and foreigners. The rage is let out in the nice corners of Cottbus, not in the areas dominated by prefabricated buildings. Photo: Patrick Pleul/dpa-Zentralbild/ZB
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.