Média

Új reality-vel robbantana Andy Vajna tévéje?

Treasure Island
Treasure Island

A SorozatWiki információi szerint a TV2 Csoport a Treasure Island című reality-hoz hasonló műsor indítását tervezi, mely nagyon hasonlít majd az RTL Klubon mostanában futó Survivorhöz is. A blog értesülései szerint a produkció akár már a 2017/2018-as televíziós csúcsszezonban képernyőre kerülhet.

A blog megemlítette: a Treasure Island című formátum 1997-ben került először adásba az új-zélandi TVNZ műsorán, az első két évad után pedig celebek főszereplésével tették még népszerűbbé a műsort. A SorozatWiki úgy tudja, hogy itthon is celebekkel kerül majd képernyőre a széria. A reality-nek különleges megjelenései is voltak, például egy olyan extrém kiadása is, mely az azt megelőző etapoknál is durvább kihívásokat tartalmazott. Emellett volt olyan évad is, melyben celebpárok versengtek egymással. A Treasure Island egy-egy saját verzióját Ausztráliában és Írországban is elkészítették.

Az eredetileg a Fidzsi-szigeteken játszódó műsorban 12 játékos tartózkodik, ők két csapatban oszlanak meg, melyek a helyszín két ellentétes végén találhatóak. A versenyzőknek a napi feladatokon túl esténként még kvízeken is helyt kell állniuk, ahol minden este egy-egy személy kiesik a csapatokból, és mehet haza. A műsor a mai napig fut, és egy svéd produkció, az Expedition: Robinson adta hozzá az ötletet.

A SorozatWiki érdekességként említette, hogy a Survivor is ugyanezt a realityt vette alapjául, amikor 2000-ben a CBS-en először bemutatkozott.

Kereste az ügyben az Andy Vajna érdekeltségében lévő TV2-t a SorozatWiki, de csak egy meglehetősen szokatlan hangnemet megütő választ kaptak a csatorna sajtósaitól:

Örömmel vesszük, hogy a SorozatWiki kitüntetett figyelemmel kíséri a TV2 Csoport formátumvásárlásait, de a megbízhatónak vélt informátorait ideje lenne lecserélni, mert nem először bizonyulnak falsnak a híreszteléseik.

A blog erre hozzáfűzte, hogy nem értik, ha nem igaz az információ, akkor azt miért nem cáfolják érdemben, illetve azt is furcsállották, miért válaszolták azt a TV2-nél, hogy nem először hoznak le fals információt, hiszen az elmúlt egy évben minden információjuk valósnak bizonyult.

Frissítés: A Sorozatwiki végül kapott egy helyreigazítást a TV2 jogászaitól, amit le is hoztak.

tévé távkapcsoló
Új tévécsatornák az Invitelnél
Már az október 3-i indulásuktól elérhetők lesznek a kábelszolgáltatónál a Sony Max és a Sony Movie Channel csatornák.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik