Média

Nem engedi nyomdába magazinját Mészáros Lőrinc médiacége

A Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester érdekeltségébe tartozó Pannon Lapok Társasága (PLT), a Mediaworks leányvállalata nem engedi nyomdába a már szinte kész Veszprém megyei Prémium társasági magazint, és felfüggesztik a működést – jelentette be Barták Péter lapigazgató-főszerkesztő a Facebookon, ahol a történtek miatt elnézést kért, és egyúttal jelezte, utoljára köszön el az olvasóktól.

Barták azt írja, a szerzőkön és szerkesztőkön kívülálló okok miatt idén nem jelentkezik a lap ősszel, és a továbbiakban sem biztos, hogy a kiadvány időről időre megjelenik. Pedig a lapterv elkészült, sőt, a cikkek jó részének szövegei és fotói is rendelkezésre állnak.

Barták a helyzet kapcsán annyit mondott még, hogy a kiadó úgy döntött, hogy a megjelenést bizonytalan időre elnapolja.

Bár nem vagyunk vétkesek benne, mégis elnézést kérünk ezért olvasóinktól. A 12. évfolyam nyári száma után utoljára köszön el a szerzők és szerkesztők nevében Barták Péter.

Az ügyben megkereséssel éltünk a Mediaworks-csoport sajtósai felé, ha válaszolnak, arról természetesen beszámolunk.

Heinrich Pecina
A Népszabi elítélt hóhérja és Pecina magyar bizalmasa a legnagyobb kelet-magyarországi lapkiadónál
A napokban fiktív számlázási ügyben bűnsegédként elítélt Heinrich Pecina egyik magyar helytartója, Kálmán Erika ügyvezető lett a Russmediánál, míg Pecina felügyelőbizottsági tag.
Kiemelt kép: A megszűnő Prémium magazin korábbi borítójának egy részlete

Ajánlott videó

Olvasói sztorik