Média

Fitneszmodell híradóssal erősít a TV2 Tények

A közmédia egyperces híradóinak képernyőse, a fitneszmodellként is ismert Szentpéteri Eszter a TV2 Tények című műsor állandó élő bejelentkezésének arca lesz szeptember elsejétől.

A TV2 – ahonnan hét munkatárs is távozott a közelmúltban, közülük egyikük buszvezető lett – közleményben jelentette be az új munkatárs felvételét. A közleményben felidézik, hogy Szentpéteri Eszter képernyősként 1995 májusában kezdte a szakmát a Magyar Televízióban. Itt ekkor három esztendőt töltött el, majd vidékre költözött és Székesfehérváron folytatta a szakmát. 2004-ben a HírTV-hez szerződött, majd innen 2011-ben tért vissza a közszolgálati televízióba, az MTVA-ba, ahol többek között a Balatoni Nyár című műsorban láthatták a nézők. Az utóbbi két évben főként az Egyperces Híreket szerkesztette és vezette a közszolgálati csatornánál.

A médiában eltöltött több mint 22 év alatt az igazi kereskedelmi tévézés kimaradt az életemből, ezért is nagyon várom az új kihívást

– idézték a tévést.

Frissítés: Kiderült, hogy Szentpéteri Esztert 2009-ben egy törvénytelen piramisjáték szervezés miatti büntetőügyben megrovásban részesítette a bíróság. A TV2-nél azt nem mondták el, tudtak-e Szentpéteri előéletének ezen mozzanatáról, csak azt hangoztatták: szakmai alapon döntöttek az új képernyős felvételéről.

Hét távozó a TV2 Tényeknél: akad, aki inkább buszt vezet, de Kökény-Szalai Vivien szerint minden rendben
Hétre ugrott a Tényektől rövid időn belül távozók száma. Forrásaink szerint kezd tarthatatlanná válni a helyzet a szerkesztőségben. Akad, aki inkább már buszt vezet.

Kiemelt kép: Szentpéteri Eszter a Balatoni Nyár képernyőseként. MTI-Fotó: Zih Zsolt, MTVA

Ajánlott videó

Olvasói sztorik