Média

Új részekkel jön a Top Gear és a Totalcar – Felfedte őszi terveit a VIASAT6

Gordon Ramsay a Top Gearben. Fotó: Viasat6
Gordon Ramsay a Top Gearben. Fotó: Viasat6

Országos premierekkel készül a szeptembertől kezdődő tévés csúcsszezonra a Sony Pictures Television Networkshöz (SPTN) tartozó VIASAT6 csatorna. Mai bejelentésük alapján Winkler Róbert és Bazsó Gábor Karotta párosával érkezik a Totalcar legújabb, negyedik évada, továbbá az extrém autókat bemutató Top Gear új szériája. A csatorna a DC-Univerzum kedvelőinek is kedveskedik, érkezik ugyanis A holnap legendái című sorozat folytatása, valamint folytatódik a Bates Motel is.

Ezt ígérik a totalcaros fiúk

A Totalcar autós magazin szeptember 7-én lesz újra látható először a csatornán, méghozzá minden csütörtökön 22 órától.

A világon először védőháló nélküli lezárt repülőtéren teszteltünk egy Teslát belső égésű motorral. Hihetetlen volt

– mesélte el Winkler Róbert, aki elárulta azt is, megnézték, hogy egy autóversenyző egy Teslával milyen idő alatt tesz meg a Hungaroringen egy kört.

Az eredmény megdöbbentő volt.

Winkler és Bozsó, a Totalcar műsorvezetői
Winkler és Bozsó, a Totalcar műsorvezetői

A műsorvezető beszámolt arról is, hogy a világ legnagyobb traktorával, egy New Holland T9-cel tárcsázott a tarlóba egy VIASAT6 emblémát.

A 6-os megformálása valódi kihívást jelentett.

– tette hozzá.

Bazsó Gábor egy régi, zöld rendszámos Citroën történetét is felkutatja a most következő negyedik évadban.

Észrevettünk egy benzinkúton álldogáló idős nénit egy öreg Citroën kacsával, aminek zöld rendszáma volt. A néni elmesélte, hogy egy idős bácsi szerelte neki össze az autót, aki egyébként már kettő ilyen elektronikus kacsát is készített. Annyira meglepődtem, hogy felkerestük a bácsit és a műsorban az elektromos Citroën kacsát egy TESLA p90d-vel szemben fogjuk tesztelni. Érdekes lesz

– jegyezte meg a műsorvezető, aki megemlítette azt is, hogy a Heroikus Hangyász Henkölés is folytatódik a Totalcar új évadában. Bazsó bízik benne, hogy még ebben a szériában elkészül egy tökéletes versenyautó.

Ha kész lesz, ölelgetni fogom, amikor éppen nem mellette ugrálok örömömben.

Chris Harris is szerepelni fog a Top Gearben

A Top Gear újabb évada szeptember 7-től érkezik, és minden csütörtökön 22:30-tól lesz képernyőn. Ebben az ikonikussá vált Clarkson-Hammond-May triót Chris Evans és Matt LeBlanc próbálja pótolni, de rajtuk kívül a műsort még olyan hírességek is vezetik mint Rory Reid, Sabine Schmitz, Chris Harris és Eddie Jordan. Az új évadra is sok különlegességet ígér a csatorna, ahol egész biztosak benne, hogy az őrületes terepjárók és sportkocsik között mindenki megtalálja majd a maga kedvencét.

 Chris Harris egy BMV M2-vel
Chris Harris egy BMV M2-vel

Az utolsó remény harmadik évadát szeptember 5-én mutatja be a VIASAT6, ahol az minden kedden 22 órától lesz látható. A sorozat egy vírusokkal fertőzött posztapokaliptikus világba viszi el a nézőket, ahol a USS Nathan James nevű hadihajó és csapata a világ egyetlen reménye. A harmadik évadban folytatódik a korábbi szériákban kifejlesztett gyógymód terjesztése, de az igazi főszerep a hatalomvágyé lesz. A politikai játszmákkal fűszerezett új évadban Amerika mellett már a világra is nyitnak. Az ellenszer Ázsiába is eljut, azonban nem mindenkinek az érdeke, hogy bizonyos országok talpra álljanak, és Amerikának ez nem tetszik – olvasható a műsor promójában.

Az utolsó remény egyik jelenete
Az utolsó remény egyik jelenete

Az Időmester Rip Hunter és csapata ismét különös helyeken és időben veszi fel a harcot A holnap legendái című sorozatban szeptember 6-tól, minden szerdán 22 órától. A második évadban a rosszfiú Damien Darkh – a Zöld Íjász című sorozat negyedik évadából jól ismert főgonosz –, a múltban próbál akkora hatalmat szerezni, hogy uralma alá vonja a világot. Damien szövetkezik a Flash sorozatból megismert Eobard Thawne-nal, azaz Inverz Flash-sel, illetve a Zöld Íjász első gonoszával, Malcolm Merlynnel és megalakítják a Kárhozat Légióját. Azon fáradoznak, hogy összegyűjtsék a Végzet Lándzsájának darabkáit, amivel végtelen szuperhatalomra tehetnek szert.

A holnap legendái egyik jelenete
A holnap legendái egyik jelenete

A szeptember 8-án folytatódó és azután minden pénteken 22 órától látható Bates Motel című sorozattal a horrorfilmek rajongóinak kedvében igyekszik járni a VIASAT6, ahol azt mondják, a sorozat befejező évadával most is váratlan fordulatok és lebilincselő izgalmak várhatók.

A Bates Motel is újra képernyőn lesz
A Bates Motel is újra képernyőn lesz

A VIASAT6-ot működtető Sony Pictures Television Networks épp ma jelentette be az AXN és az AXN White, valamint az AXN Black őszi műsorait is.

Elfeledve - Absentia
Saját gyártású sorozattal és premierekkel készül az AXN őszre
A Sony saját gyártású műsora, az Elfeledve mellett a Quantico és A nagy fogás mellett leadják az NCIS: New Orleans harmadik, valamint a Született detektívek hetedik évadát, és indul a Blöff című amerikai – angol vígjátéksorozat is.

Az SPTN-nel függ össze az a korábbi hír is, hogy hamarosan megszűnik az AXN White és az AXN Black tévécsatorna. A helyükre két új Sony-csatorna érkezik az ősztől.

tévé
Megszűnik az AXN White és Black, két új Sony-csatorna kerül a helyükre
A Sony Pictures Television Networks újrapozícionálja az AXN White és az AXN Black csatornákat, a régióban elsőként Magyarországon a helyükön debütál a Sony Max és a Sony Movie Channel.
Kiemelt kép: Gordon Ramsay a Top Gearben. Fotó: Viasat6

Ajánlott videó

Olvasói sztorik