Média

Saját gyártású sorozattal és premierekkel készül az AXN őszre

Elfeledve - Absentia
Elfeledve - Absentia

Bejelentette a Sony Pictures Television Networkshöz (SPTN) tartozó AXN tévécsatorna valamint a hamarosan megszűnő AXN Black és az AXN White, milyen műsorokkal készülnek az idei tévés őszi csúcsszezonra.

Szeptember 26-án 21:55-kor érkezik az AXN-re a Sony Elfeledve című saját gyártású sorozata. Az amerikai krimisorozat középpontjában Emily Byrne (Stana Katic) FBI ügynök áll, aki nyomtalanul eltűnik egy sorozatgyilkos üldözése közben, ezért halottnak nyilvánítják. Hat év elteltével, élve találnak rá egy erdei faházban. Részleges amnéziában szenved és fogalma sincs arról, mi történt vele az eltelt időben. Hazatér, de semmit sem talál régi életéből, szintén FBI ügynök férje (Patrick Heusinger) újranősült, kisfia meg sem ismeri, és hamarosan újabb gyilkossági ügybe keveredik, miközben nem bízhat senkiben és korábbi kollégái is ellene fordulnak. A Sony prémium saját gyártású műsora olyan világsztárokat sorakoztat fel mint a Castle-ből jól ismert Stana Katic, aki a főszereplő bőrébe bújik, valamint a Trónok harcából és a Harry Potterből ismert Ralph Ineson, aki Adam Radford különleges ügynököt, Emily volt partnerét alakítja. Itt már írtunk egyébként a sorozatról bővebben, sőt egy exkluzív részletet is bemutattunk belőle.

Szeptember 4-én, hétfőn 23 órától lesz újra látható a Quantico című amerikai sorozat, amelynek második évadában Alexnek már a „Farmon”, azaz a CIA titkos kiképző központjában kell bizonyítania. A főhős a kémkedés sötét világának rejtelmei között egy halálos összeesküvés közepébe csöppen, amely nemcsak az amerikai állampolgárok, de a világon sok más ember életét is veszélybe sodorja- írják az előzetesében.

A Született detektívek hetedik évada eddig itthon még nem vetített részekkel szeptember 5-től hétköznaponként 16 órától kerül képernyőre. Jane Rizzoli nyomozó és Maura Isles igazságügyi orvosszakértő minden erejével Alice Sands-t keresi. Eközben egy új szerelem is elkezd kibontakozni.

Hatalmas pénzt tol a filmgyártásba az Apple jövőre
Jövőre egymilliárd dollárt szán műsorgyártásra az Apple, mely ezzel a hollywoodi filmgyártók konkurenciájává válik.

Az NCIS: New Orleans országos tévépremiere szeptember 7-én 21 órától indul. A nagy fogás című sorozat is érkezik, méghozzá szeptember 16-án 18 órától. Ennek második évadában Benjamin Jones feladja magát az FBI-nak, hogy megmentse Alice-t a jogtalan bebörtönzéstől.

Szeptember 15-től, péntek esténként 23 órától kezdik el leadni a Blöff című amerikai – angol vígjátéksorozat első évadát, amely elődje, a Guy Ritchie által rendezett filmhez hasonlóan egy csapat huszonéves piti bűnözőről szól, akik belekeverednek a szervezett bűnözés útvesztőjébe. Erről a sorozatról is írtunk már.

A Blöff sorozatként nem több egy blöffnél
A Guy Ritchie kultfilmjét alapul vevő sorozat pilotja nem újszerű, nem vicces, nem csavaros, nem pergő és nem idézhető. Kritika.

Az AXN közölte azt is: keddenként 23 órától folytatódik a Magánügyek című amerikai jogi drámasorozat második évada, míg szerda esténként 21 órától a Feketelista: Megváltás című sorozat. Szeptember 5-én, kedden 22 órától a Tanúk című francia sorozat második évadának záró epizódját, míg szeptember 21-én a Született detektívek című sorozat hetedik évadjának befejező részét adják.

Az AXN szeptemberi filmkínálatában Russell Crowe-val és Joaquin Phoenix-szel szerepel a Gladiátor című film is. A Hamisító című amerikai krimiben John Travolta vállal lehetetlennek tűnő feladatot, míg a Pokolba a szerelemmel című amerikai vígjátékban Renée Zellweger és Ewan McGregor párosának szurkolhatnak a nézők egy egész estén át.

Az AXN Black csatornán szeptember 9-én és 16-án lesz látható az egyik legjelentősebb japán anime-dalfesztivál, az Animax Musix 2016 Yokohama Extended 1-2, majd annak folytatása következik szeptember 23-án és 30-án az Animax Musix 2017 Osaka Extended 1-2. Az AXN White csatornán a Tanúk című francia sorozat első majd második évadát tekinthetjük meg szeptember 2-től és 23-tól.

Az AXN Black és az AXN White csatornák egyébként októberben megszűnnek, de helyükön a Sony két új csatornát kínál majd.

tévé
Megszűnik az AXN White és Black, két új Sony-csatorna kerül a helyükre
A Sony Pictures Television Networks újrapozícionálja az AXN White és az AXN Black csatornákat, a régióban elsőként Magyarországon a helyükön debütál a Sony Max és a Sony Movie Channel.

Az SPTN egyébként éppen ma jelentette be másik csatornájának, a VIASAT6-nak az őszi műsorait is.

Gordon Ramsay a Top Gearben. Fotó: Viasat6
Új részekkel jön a Top Gear és a Totalcar - Felfedte őszi terveit a VIASAT6
A Top Gear és a Totalcar új részein kívül a Bates Motel, A holnap legendái és Az utolsó remény szériáival készül a tévés csúcsszezonra a kereskedelmi csatorna.
Kiemelt kép: Jelenet az Elfeledve (Absentia) című sorozatból. Fotó: Sony Pictures Television Network

Ajánlott videó

Olvasói sztorik