Média

Új műsor indul Matolcsy tévéjében

Buday Péter, fotó: Lifetv
Buday Péter, fotó: Lifetv

Keverd újra, Buday címmel indít gasztroműsort a LifeTV, azaz a volt LifeNetwork, melynek tulajdonosát, a New Wave Mediát néhány napja vásárolta meg Matolcsy Ádám, Matolcsy György MNB-elnök fiának eddig bútor- és ingatlanipari befektetésekkel rendelkező cége, a Magyar Stratégai Zrt.

tévé távkapcsoló
Bulvárosabb lesz a volt LifeNetwork
Nem csak átnevezte az Origo két tévécsatornáját, a LifeNetworköt és az OzoneNetworköt, de tartalmi változás is van.

Az új gasztroműsor július 8-án, azaz holnap indul és Buday Péter séf vezeti, aki klasszikus és közkedvelt ételeket fog elkészíteni új hozzávalókkal és egészségtudatos módszerekkel. A séf a tudatos étkezés mellett a fenntartható fogyasztásra is szeretné felhívni a figyelmet – közölte a csatorna.

Többek között olyan ételekkel készül majd a séf mint a bableves árpagyönggyel vagy brassói krumpli nélkül, zellerszárral. A Keverd újra, Buday fontos szempontnak tartja a könnyű elkészíthetőség mellett, hogy a bemutatott ételek pénztárcakímélőek legyenek.

A receptek saját fogyásom alatt születtek, ugyanis amikor elértem a 175 kilót, úgy döntöttem, hogy ez nem mehet így tovább. A megszokott ételeinket készítem a megszokott ízekben, csak az alapanyagokhoz nyúlok másképp

– mondta Buday Péter.

Több fontos szempont alapján készítem el az ételeket. Nagyon fontos számomra a fenntarthatóság, ezért mindig igyekszem a lehető legtöbb szezonális, friss alapanyagot felhasználni. Az egészségtudatosság mellett az összetevők árát is figyelembe vettem, és mindenki számára elérhető hozzávalókkal főzöm, valamint a mai világ tempójának megfelelően, gyorsan elkészíthető recepteket mutatok be

– tette hozzá a séf és leendő műsorvezető.

Az új műsor kéthetente szombatonként lesz látható.

Száraz István, az Origót működtető cég volt tulajdonosa és vezérigazgatója
Volt tulajdonosa elmondta, miért vált meg az Origótól
Száraz István, a kormányközeli portál volt tulajdonosa Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester Világgazdaság című lapjának adott interjúban arról is beszélt, marad a médiapiacon azután is, hogy eladta az Origót.
Matolcsy Ádám: Az Origót én nem tartom propagandaoldalnak
Szerinte a lap ellen egy lejáratási kísérlet folyik.
stahl judit (stahl judit)
Jogsértő volt a TV2-n a Stahl Konyhája
A Médiatanács ezért 8,12 millió forint bírság megfizetésére kötelezte a TV2-t.

Kiemelt kép: Buday Péter, fotó: Lifetv

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik