Média

Változás a Telekom IPTV-ben

Júniustól új kezelőfelülettel és menürendszerrel találkozhatnak a Telekom IPTV előfizetői. Ez a cég szerint az eddigieknél gyorsabb és könnyebb navigálást tesz majd lehetővé.

A legfőbb változás, hogy az eddigi felső vízszintes menü a képernyő bal oldalára kerül át függőleges irányba, a menüstruktúra pedig egyszerűsödik, így akár egy gombnyomással lehet belépni a tévéműsor-újságba, a Videotékába, a Felvételek, Extrák vagy Beállítások menüpontokba. A gyakran használt keresési funkció kikerül a főoldalra. A több képet használó megjelenéssel könnyebben választhatnak a nézők a különböző műsorok, csatornák és Videotéka filmek közül.

A frissítést követően önálló menüpontot kap a Telekom Archív TV szolgáltatása, amely segítségével egyes már lejátszott televíziós műsorok három napra visszamenőleg megtekinthetők. Ezt a szolgáltatást az IPTV ügyfelek díjmentesen használhatják június 7-től akciósan. Minden ügyfél számára azoknak a csatornáknak az archív műsorai érhetők el, amely csatornák az ügyfél választott díjcsomagjában is szerepelnek. Induláskor 33 TV csatorna archív tartalma lesz elérhető: ATV, AXN, BBC Earth, Comedy Central, Da Vinci Learning, Discovery Channel, Disney Channel, DoQ, Duna TV, Eurosport, Hír TV, Life TV, M3, MTV, Muzsika Tv, Nickeodeon, Ozone TV, Paramount Channel, PRIME, RTL Klub, RTL2, Sláger TV, STORY4, STORY5, Super TV2, tv2, VIASAT3, VIASAT6, VIVA, Mozi+, Spíler, Sorozat+, FOX.

A szolgáltató jelezte, hogy június 28-ig minden IPTV-s ügyféle készülékén lefuttatja a frissítést. Ekkortól lesz elérhető a megjelenésében is frissített kezelőfelület, melynek használatáról részletes új útmutatót készítettek. A június 7-étől induló IPTV felület és menürendszer változásról az érintett ügyfeleket egyébként három nappal a frissítés előtt értesítik a tévéképernyőn egy felugró üzenetben, valamint elektronikus levélben is.

Harsányi Gábor
Új vezető a Comedy Centralt és az MTV-t működtető cég élén
Harsányi Gábor lett a Viacom magyarországi country managere.
Andy Vajna beszáll az IKO Csoportba
A filmügyi kormánybiztos, a TV2 és a Rádió 1 tulajdonosa társtulajdonos lesz a Rákosi Tamás féle, műsorgyártással és disztribúcióval is foglalkozó IKO Csoportban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik