Média

Kódolatlan a Travel Channel

Travel Channel
Travel Channel

Kódolatlanul érhetik el júniusban a Telekom tévés előfizetői a Travel Channel nevű utazási csatornát a 7-es programhelyen. Az utazási csatorna mobil felületen, okos készüléken, vagy notebookon a TV GO platformon is elérhető az első nyári hónapban.

A világ vezető utazási csatornáján a Föld minden tájára, többek között legendás helyekre, a világ legszebb természeti csodáit bemutató nemzeti parkokba kalauzolják el a nézőket, de megmutatnak hátizsákos kalandokat és luxusutazásokat is, illetve gasztronómiai felfedezéseket is tesznek.

A kódolatlan időszakban bizarr és mégis ínycsiklandó ételeket mutat be Andrew Zimmern minden nap dupla részekkel, délután öt órakor. A gulyáslevestől, a kenguruhúson át a japán és a dél-amerikai fogásokig sok mindent megmutatnak itt. Este nyolctól pedig a lakókocsis utazások titkait mutatja meg a Travel Channel.

A kódolatlan bónusz csatorna lakossági IPTV és digitális kábeltévé, illetve műholdas tévé előfizetők számára érhető el június 30-án 12 óráig – derül ki a csatornanyitás kapcsán készített oldalról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik